U 17. stoljeće s Ipainom: kauč “Versailles” / Ipaina, evocirajući osjetilno iskustvo

Prekrasan kauč na Internetu

Portugalska tvrtka za luksuzni namještaj, namještaj sljedeće generacije. Oni svojim radom "nastoje probuditi osjetilno iskustvo".

Djela su doista Senzacionalna, ali ljudi ih često uopće ne percipiraju kao elemente svakodnevnog života. A vama, dragi čitatelji stranice muzeja dizajna, ovaj se model ne čini previše pretencioznim, iako je, nesumnjivo, vrlo zanimljiv?

Čudesan kauč na Internetu

Vrhunski kauč na televiziji

Model, nazvan Aisine, vodi nas u 17. stoljeće, na Francuski dvor, gdje su vladali veličanstvo i raskoš, luksuz i raskoš detalja. Ovaj umjetnički objekt, materijaliziran kombinacijom nadahnuća i majstorstva, stvara, kao da je, "duh Versaillesa".

Pogledajte sličan dizajn: 26 neobičnih, ali jednostavnih ideja za ukrašavanje zidova vlastitim rukama

Napuštajući ograničenja i strogost koja karakteriziraju srednjovjekovna vremena, ovaj duh otvara put slobodi i žeđi za ekstravagantnim slikama. Ovaj je model prvi put predstavljen 17. travnja 2012. u Milanu u Zagrebu. Objavljen je samo ograničeni broj primjeraka, a najavljeni trošak bio je 17.300 €.

Strašan kauč na Internetu

Čudesan kauč na Internetu

Kreativni kauč na Internetu

Čudesni kauč na Internetu

Šarmantni kauč na Internetu

Zapanjujući kauč na Internetu

Zanimljiv interijer: Vaš odmor trebao bi biti udoban ili kako odabrati kauč od tkanine kratak pregled tržišnih ponuda

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: