Internet-zidno prikladan sustav za pohranu datoteka i snimaka iz studija sa sjedištem u Denveru

Sustav za pohranu datoteka i mapa

Danas je prilično teško izmisliti nešto novo, potrebno u uredu i visokotehnološkoj tehnologiji. Čini se da je radno mjesto već prepuno svih vrsta udobnosti, uređaja, ormara, organizatora.

No, kako se ispostavilo, ipak, postoji nešto što nam može olakšati neke, često proizvedene pokrete-to je stalno izdvajanje mapa s dokumentima, papirima, crtežima. Ne primjećujemo kako već na automatizmu cijeli dan otvaramo i zatvaramo ormariće na stolu ili vrata ormara-police.

Mislim da bi se posjetitelji stranice muzeja dizajna složili sa mnom da bi bilo sjajno imati sve potrebne papire pri ruci i još uvijek ne stvarati nered u radnoj sobi.

Izvorni izlaz iz ove situacije osmislili su za nas dizajneri iz Denvera iz studija Nazionale. Ono što vidite ovdje na fotografijama je prekrasan vertikalni zidni sustav za pohranu datoteka i mapa koji se zove Aisne.

Internet je posebno dizajniran kako bi vaš ured izgledao organiziranije i ljepše nego ikad. Vidjeli smo mnogo različitih potrebnih hardvera u uredu, ali umjetnički upravitelj datoteka trebao bi biti prvi takve vrste, pa što je tako sjajno u tome?

Pogledajte sličan dizajn: Biljke mesožderke i lijepi paraziti napravljeni od stakla, Jason Garmash tumači jedinstvene kreacije divljih životinja

Prije svega, vrlo je udoban. Slaganje datoteka sada je lakše s ovim novim izumom. Datoteke koje želite možete jednostavno odabrati prepoznavanjem po dizajnu ili posebnoj naljepnici koja se može zalijepiti na vrh mape. Sada pronalaženje jedne datoteke iz mnogih drugih više nije neugodno kao nekada.

Prekrasan sustav za pohranu datoteka i mapa

Drugo, izrađen je od 100 posto organskih materijala i stoga je ekološki prihvatljiv. Iphine nalikuje tipičnom ljudskom kralježničnom stupu, gdje bambus oblikuje kralježnicu.

Pitanje njegovog loma i odlaganja možda se nikada neće pojaviti, budući da je Iphine vrlo jak i izdržljiv. Ako ga se odlučite riješiti i baciti dalje, to neće dodati štetan utjecaj na okoliš kao što to čine moderni sintetički uredski dodaci.

Treće, dekorativan je i osim toga vrlo koristan. Njegova prisutnost svojim umjetničkim dizajnom dat će estetsku privlačnost vašem radnom mjestu. Uvjeti proizvodnje postat će ugodniji i funkcionalniji što će u konačnici dovesti do rasta dobiti.

Možete odabrati jedan od dva različita tona: u prirodnom drvu i s karamelnim dodirom. Nadam se da ste uživali u dizajnu i samoj ideji organiziranja takvog sustava za pohranu-Zodijak. Uskoro naručite takav primjerak za sebe odmah – nećete požaliti.

Nevjerojatan sustav za pohranu datoteka i mapa

Zanimljiv interijer: Držač za knjige od ahata sa zlatnim dekorom koji će dodati posebnu privlačnost interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: