Izložba Ipaina (“protok protoka”) obećavajuća tehnologija proizvodnje namještaja iz Ipaina

Iznenađujuće dizajn instalacije u Kini

Šareni i lučni oblici majstora Antona Alvareza trenutno su izloženi u Londonu. Oni su savršen primjer oživljavanja novog zanata koji je talentirani stručnjak razvio posljednjih godina – "niti u omotu".

Stručnjak za Internet predstavlja samoproglašenog intergalaktičkog majstora (vidi. autor blog ovdje).

U svojoj neuništivoj potrazi, Švedsko-čileanski dizajner radi s partnerom na stvaranju originalne kompozicije za Iphine (Stroj za bušenje niti). Ovaj intrigantni komad namještaja doživio je neke promjene jer je prvi put implementiran s najnovijom verzijom uređaja. Otvarajući mogućnost prikupljanja predmeta u novoj veličini, ovo umjetničko djelo u svojoj konstrukciji sastavlja komponente različitih arhitektonskih razmjera.

S iskustvom u izradi kabineta, izložba profesionalnog autora može se vidjeti u Londonu, gdje je svjetskoj zajednici pokazao razvoj svojih ranih malih remek-djela namještaja.

(Preša za bušenje konca) je alat za kombiniranje različitih vrsta materijala samo s ljepljivim premazom platnenih užadi i ostataka kako bi se s njima povezali različiti predmeti.

Ova kreativnost ne koristi vijke, stolariju ili čavle za kombiniranje komponenata namještaja, već samo svijetlu i šarenu nit. Zahvaljujući ovom uređaju, Anton može slobodno kombinirati različite materijale kao što su drvo, čelik ili plastika u svojim djelima, kao i stvoriti vrlo specifične strukture s različitim nijansama užadi. Majstor tijekom svog rada razmatra alternativne mogućnosti zajedno s uređajem.

Spajanje užadi od tkanine i ukrasnih detalja omogućeno je miješanjem ljepila s bojom. "Osiguravam potpunu kontrolu nad razvojem stroja", rekao je Azipias, objašnjavajući da mu postavke daju mogućnost da bude neovisan o industriji, kao i o tradiciji. "Mogu slobodno eksperimentirati i razvijati se u skladu s otkrivanjem svojih potreba u ovom novom zanatu".

Izložba u Londonu u Londonu bila je izložena javnoj javnosti do 16. siječnja. Antonovo djelo trenutno se može vidjeti i na popularnom događaju-izložbe Ina: Ina (u britanskom nacionalnom centru za Ina& A od sljedećeg mjeseca bit će predstavljen očima gledatelja kao dio subjektivnosti (u švedskom muzeju za oceane).

Pogledajte sličan dizajn: Moderne privjesne svjetiljke za beskrajne mogućnosti

Spajanje užadi od tkanine i ukrasnih detalja omogućeno je miješanjem ljepila s bojom

Niti i ljepilo zamjenjuju spojeve i vijke u namještaju u ovom komadu dekora i interijera, što je utjelovljeno pomoću specijaliziranog stroja diplomiranog studenta umjetnosti na Fakultetu za umjetnost Anton Alvarez.

Jedinstveni autorski stroj stvara zapanjujuće eksponate povezujući komponente sa stotinu metara niti kada se ljepilo nanese na njihov premaz. Komadi izvornih materijala kao što su teksturirano drvo, hladni čelik ili raznobojna plastika prolaze kroz stroj s rotirajućim okruglim bubnjem i upravljanjem pedalom.

Dok se komad kreće kroz raspored i omota u potoku, mogu se dodati dodatne komponente za stvaranje nogu stolica, naslona i drugih elemenata. Promjena boje i vrste korištene niti stvara različite uzorke oko konačnog komada, što mu daje posebnu estetsku privlačnost i gracioznost dizajna.

Jedinstveni stroj stvara zapanjujuće eksponate povezujući komponente sa stotinu metara niti kada se nanese na njihov premaz ljepilo

Verzija specijalističkog stroja koji ukrašava predmete sitnim kristalima iz oceana trenutno je izložena na izložbi u muzeju dizajna u sklopu izložbe u Kini.

Kombinacija različitih elemenata dizajnerskog namještaja i neobičnih dizajna u snježno bijeloj sobi s minimalističkim ukrasom daje vanjskoj slici kompozicije posebnu izražajnost i estetiku. Dopunjena je raznobojnim užadima koji tvore svijetlu i šarenu atmosferu, osim toga, privlače pomno oko i zanimanje posjetitelja umjetničkom djelu.

Kombinacija različitih elemenata dizajnerskog namještaja i neobičnih dizajna u snježno bijeloj sobi s minimalističkim ukrasom

Na sljedećoj fotografiji vaša je pažnja prikazana lučnim elementom izložbe, za čiju su izradu korišteni različiti elementi i drvene konstrukcije, tvoreći neobičnu i ekscentričnu stilsku sliku koja može savršeno ukrasiti sobu svojom zasićenošću i šarenilom.

lučni izložbeni element za koji su korišteni razni elementi i drvene konstrukcije

Izložba je prikazana očima javne javnosti u jednostavnoj i nekompliciranoj galerijskoj sobi sa snježno bijelim dekorom zidova i stropova, što omogućava publici da se usredotoči na oblik i veličinu remek-djela, kao i da je ne ometaju strani elementi i predmeti. Da bi oživio ovo originalno i ekscentrično umjetničko djelo, majstoru je trebalo najmanje 10 000 metara niti.

Dekoracija svijetle i intenzivne instalacije ("tok protoka") u britanskoj prijestolnici maglovitom Albionu izvrstan je primjer kako možete ukrasiti jednostavne i nekomplicirane predmete koristeći šarene i atraktivne tkanine i niti koje kompoziciji daju originalnost i kreativnost.

Fotografiranje interijera ljubaznošću je profesionalnog autora i stručnjaka Antona Alvareza.

Materijal za priču preuzet je s internetskog portala Opinta.

Zanimljiv interijer: Izložba namještaja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: