Što će biti na vrhuncu popularnosti u području arhitekture i dizajna u 2013. godini

Primjena stila 2013

Pod vodstvom poznatih dizajnera Laurie Dennis i Kellie Ellis organizirana je izložba u Seattlu. Raspravljalo se o trendovima u arhitekturi i dizajnu 2013. godine.

Mladi talenti predstavili su svoj rad, a organizatori su podijelili svoja razmišljanja o tome što će biti na vrhuncu popularnosti u građevinarstvu.

Ova je godina doslovno prepuna novih proizvoda i svježih prijedloga za uređenje interijera. Stručnjaci izrađuju nezamislive projekte i uvode razne materijale u razvojnu tehnologiju.

Prema Billu Indarskom, osnivaču tvrtke za dizajn dizajna tvrtke za dizajn& Upotreba "tehnologije sirovog drva"smatra se vrlo popularnom. Drvene konstrukcije, namještaj, razni predmeti pojednostavljuju i stvaraju udobnost u sobi.

Svaki gost kuće osjeća neko jedinstvo s prirodom. Stablo se pažljivo obrađuje od onečišćenja, pukotina, štetnika, čuva se njegov izvorni izgled i visoka kvaliteta.

Tonovi se koriste suzdržani, paleta je prirodna. Prevladavaju pastelne, bež i smeđe nijanse. Ove boje su osnovne za bilo koji interijer i stvaraju platformu za kreativne ideje.

Ova inovacija privlači kupce svojom prirodnošću. Za ekologe i ljubitelje prirodnih materijala ova je opcija savršena. Prema posjetiteljima muzeja dizajna, ideja je kao da je bezvremenska, uvijek relevantna.

Primjena stila 2013

Primjena stila 2013

Primjena stila 2013

Pogledajte sličan dizajn: Najbolji vodič za organiziranje vašeg doma soba po soba – 90 revolucionarnih savjeta i trikova. Dio 5

Primjena stila 2013

Još jedna impresivna misao za stvaranje sofisticiranog interijera je povratak povijesti mode. Kao što narodna mudrost kaže, sve novo je dobro zaboravljeno staro. Dizajneri aktivno uvode elemente povijesti u svakodnevni interijer.

Modni trendovi ponavljaju se otprilike svakih 30 godina, a sada je vrijeme 80-ih. Svijetli naglasci, uzorci i freske, monogrami, natpisi savršeno se kombiniraju s modernim dizajnom, unoseći malo romantike i povijesne vrijednosti u uređenje prostora.

Za ljubitelje ekscentričnijeg pristupa interijeru, dizajneri savjetuju nadrealne note u sobi, smiješne slike.

Pretjerane figure i miješanje stilova daju određenu ekstravaganciju i originalnost dizajnu.

Šarene stolne svjetiljke

Dekorativni jastuci s monogramom

Pop art u unutrašnjosti

Pop art u restoranu

Dekorativni jastuci s monogramom

Dekorativni jastuci s monogramom

Primjena stila 2013

Primjena stila 2013

Primjena stila 2013

Primjena stila 2013

Dnevna soba

Svijetli jastuci

Dječja soba s tajnom

Zanimljiv interijer: Šest popularnih trendova poznatih couturiera: praktični savjeti za stilski uređenje doma

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: