2013. godine vruća desetka izložbe na internetu u 2013. godini eksplozivna mješavina naprednog dizajna i visoke tehnologije

2013. godine

Jedan od grandioznih i očaravajućih događaja u Sjedinjenim Državama, održanih 2013. godine, može se nazvati izložbom modernog dizajna IPA (IPA), koja je održana u jednom od najvećih izložbenih kompleksa u Americi IPA.

Unatoč činjenici da je ovaj događaj godišnji, njegovi organizatori pokušavaju svaki put iznenaditi svoje posjetitelje veličinom i originalnošću smještaja. Na primjer, ove je godine predstavljeno više od 400 eksponata, 2.000 proizvoda, saslušano je oko 200 izvještaja utjecajnih arhitekata i dizajnera, a broj posjetitelja premašio je 30.000.

Glavni cilj ovog događaja bio je dokazati koliki utjecaj dizajn ima u svakom aspektu suvremenog svijeta. Stoga je na mjestu kompleksa, podijeljenom u brojne zone, bilo moguće vidjeti predmete raznih namjena.

Na primjer, u području modernog obiteljskog dnevnog boravka predstavljeni su namještaj, oprema za kupaonice i kuhinje, a u tehnološkom području-najnoviji uređaji i uređaji koji ne samo da olakšavaju, već i uljepšavaju život.

U isto vrijeme, mnogi od njih bili su smješteni na otvorenom, što je omogućilo istovremeno hodanje između zelenih paviljona i dobivanje estetskog užitka od onoga što su vidjeli.

Ova tema muzeja dizajna upoznat će vas s desetak zapanjujućih eksponata koje su kritičari, novinari i posjetitelji posebno pohvalili.

Grijana klupa za klupu iz dizajnerskog studija Za Dizajn& Jones

Američki Studio Za Dizajn& Stvorio ga je 2013. godine Aaron Jones (asa), amapino je predstavio novu liniju namještaja Amapino za zajedničke dnevne sobe i grijane vanjske prostore.

Proizvodi ove serije ne samo da se odlikuju glatkim linijama i ergonomskim oblikom sjedala, već imaju i mrežni sustav grijanja. Štoviše, u pogledu potrošnje energije može se usporediti s običnim sušilom za kosu.

Savršena i glatka kamena površina dobivena postupkom lijevanja zagrijava se dovoljno brzo (temperatura se može podesiti, a program će zapamtiti ovaj način rada), što će osigurati ugodan odmor koji podsjeća na postupke opuštanja u toploj kupki.

U hladnom razdoblju klupa se može ostaviti da radi i funkcionirat će kao grijač, ali bez previše oštećenja novčanika.

Rezultirajuća toplina je toliko mekana da se takvi originalni predmeti interijera mogu neustrašivo instalirati u zimskim ili botaničkim vrtovima, kao što je, na primjer, u San Franciscu, na primjer, u San Franciscu.

2013. godine

Treba napomenuti da autori interneta nude nekoliko osnovnih kombinacija, kao i više od 20 nijansi klupa, što nesumnjivo proširuje njihov raspon primjene.

Ovaj jedinstveni namještaj, koji Još nema analoga, zasigurno će vrlo brzo pronaći svoje obožavatelje, a mi ćemo čekati nova dostignuća iz Interneta& I u Rusiji.

Potpunije informacije o projektu mogu se dobiti na službenim stranicama tvrtke aposinia.com

Svjetska industrija (internet): povratak starog zanata

Jedno od najatraktivnijih mjesta na izložbi vjerojatno je bio paviljon u kojem su se nalazili prekrasni ručno izrađeni tepisi. Melina i Dodd Reissnia (asa, asa), osnivači tvrtke asa, bave se izradom ovih prekrasnih proizvoda od filca od ovčje vune.

Dugo su vremena pokušavali otkriti tajne luksuznih turskih, iranskih, orijentalnih tepiha. Dobivši određeno iskustvo i vještine i kombinirajući ih sa zahtjevima modernog dizajna i umjetnosti, počeli su proizvoditi prava umjetnička djela koja su namijenjena ne samo uređenju prostora, već i stvaranju udobnosti i topline u njima.

Na internetu, autori su donijeli najnovije uzorke iz Serije Na internetu, koji nisu mogli a da ne očaraju sve koji su ih vidjeli. Treba napomenuti da su tepisi apsolutno ekološki prihvatljivi, jer su izrađeni od prirodnih materijala i, unatoč prilično svijetlim bojama, u njima nema niti jednog grama kemikalija.

2013. godine

Sve kolekcije tepiha na Internetu mogu se pogledati na Internetu.com

Zapanjujuća rasvjetna tijela

Vjerojatno ne postoji niti jedna izložba posvećena dizajnu koja ne predstavlja rasvjetna tijela. Popularnost ove kategorije je bez sumnje, jer rasvjeta nije od male važnosti ne samo u dizajnu prostorija, već i u ljudskom životu.

Iz godine u godinu dizajneri predstavljaju sve zanimljivije lustere, svjetiljke, svjetiljke koje mogu u potpunosti izmijeniti bilo koju sobu i dati joj određeni šarm. Upečatljiv primjer bio bi nevjerojatan projekt tvrtke Iasni iz kalifornijskog grada Berklee.

Visokokvalitetna ručno izrađena rasvjetna tijela imaju jasan geometrijski oblik i izrađena su od bambusovog drveta, vlastitog obojenog stakla i isplativih LED dioda. Hrabra kombinacija sočnih nijansi dodati će boju interijeru navečer i noću. U isto vrijeme, takva Dugina rasvjeta je nenametljiva i vrlo učinkovita.

2013. godine

Ove nevjerojatne svjetiljke već su u nevjerojatnoj potražnji u SAD-u i možda ćemo ih jednog dana imati priliku vidjeti u svojim domovima.

Pogledajte sličan dizajn: Joe Cesare Colombo. Joe Cesare Colombo. Industrijski dizajner. Projektiranje usmjereno prema budućnosti

Multifunkcionalna dodekaedarska urna tvrtke Aziponi

Ovaj nevjerojatan i zapanjujuće lijep komad predstavila je tvrtka Azipa specijalizirana za dizajn i proizvodnju elegantnog namještaja, vaza, urni, kamina i još mnogo toga.

Da bi stvorili svoje svijetle projekte, kao i za predstavljenu izložbu, dizajneri koriste najnovije tehnologije temeljene na 3 dizajna i koriste, u pravilu, izdržljive materijale, ali na zahtjev klijenta mogu se koristiti bilo koje sirovine.

Predstavljena dodekaedarska urna izrađena je od nehrđajućeg čelika, jer su upravo njezina svojstva i sjaj omogućili naglašavanje jasnoće linija i oblika koji podsjećaju na rezanje dragog kamenja.

2013. godine

Treba napomenuti da ovo nije samo autorska skulptura koja se koristi samo kao spektakularni predmet uređenja interijera. Može se koristiti i kao ognjište ili vaza za Sobne biljke.

Projekti tvrtke mogu se vidjeti na internetu.com

Vijugava podna svjetiljka dizajnera Marcusa Peipeija (NASA)

Jedan od izložaka izložbe koji je prvi put predstavljen javnosti je vijugava podna svjetiljka mladog dizajnera iz San Diega Marcusa Peipeija (TV).

Odmah nakon završetka studija umjetnik je počeo razvijati svoj individualni stil koji integrira ručni rad, suvremeni stil i berbu, a sve se to može vidjeti u ovoj originalnoj svjetiljci.

Dakle, autor je posudio obrazac za svoj proizvod iz dalekih 70-ih, ali utjelovio ga je uz pomoć modernih materijala i tehnologija. Tronožac i obrub podne svjetiljke izrađeni su od orahovog drveta (ovisno o željenoj nijansi, može se koristiti i javor), a zapanjujuće vijugavo tijelo izrađeno je od isprepletenih niti dobivenih od staklenih vlakana i entropijskih smola.

2013. godine

Ova struktura sjenila stvara nevjerojatan chiaroscuro u večernjim i noćnim satima, a također vam omogućuje da nježno osvijetlite prostor. I, naravno, ovaj će predmet postati neophodan atribut interijera u retro stilu.

Vaza s kapljicama Heather Palmer (TV)

Još jedan novi komad na izložbi koji je prvi put ugledao svjetlo dana bila je nevjerojatna i zamršena vaza dizajnerice Heather Palmer (animi).

Glavni materijali za njegovu izradu bili su čvrsti komad drveta i divovski stakleni mjehurić koji je nalikovao padajućoj kapi. Obje komponente izgledaju organski i kao da su spontano uhvatile jedan od trenutaka neograničenog vremena.

2013. godine

Treba napomenuti da originalnost ove vaze leži i u činjenici da je malo vjerojatno da će itko moći stvoriti njezinu točnu kopiju. I svaki novi model odražavat će svoj jedinstveni trenutak.

Bežični ozvučenje Ama od Ama

Jedan od redovitih posjetitelja AMAP-a je trgovina "AMAP + AMAP" koja odabire najnovije inovativne proizvode iz cijelog svijeta. I, naravno, njegovi predstavnici nisu mogli ne obratiti pažnju na svijetli i" pametni " uređaj dizajniran za reprodukciju glazbe.

Bežični Zvučni sustav kombinira funkcije MP3 uređaja i audio pojačala te je zatvoren u kompaktan i atraktivan cilindrični oblik. Da bi mu dali spektakularan izgled, dizajneri su uređaj omotali talijanskom vunenom tkaninom, a Upravljačka ploča bila je maskirana kožnim remenom.

2013. godine

Ovaj mali uređaj može samostalno raditi do 8 sati, a zvuk se slijeva s cijele njegove površine. Kako bi se ovaj gadget lako uklopio u interijer, proizvođači nude 8 opcija za njegove sheme boja, ali sve su sočne i vesele kao na izložbenom modelu.

Jedna stvar koju treba napomenuti je da je Azipa patentirao azipa, a "Azipa + Azipa" bit će prva maloprodajna mreža u kojoj će se ovaj sustav prodavati.

Stolice za iPhone norveškog dizajnera Andreasa engesvika (Iphine)

Jedan od novih paviljona koji su se pojavili na izložbi 2013. godine bio je Iphine, koji sadrži rad norveških dizajnera. Među njima su eksponati pet glavnih tvrtki asa, asa, asa, asa i asa, kao i oko 20 projekata nadobudnih mladih arhitekata. Čitav izbor djela naslovljen je "bit Teme: Novi dizajn iz Norveške", a ovu stranicu nadgleda urednički direktor časopisa" Azipa " Paul Makovski (Azipa).

Jedan od upečatljivih i novih projekata u ovom paviljonu su stolice za Astaine, čiji je autor nadolazeći dizajner Andreas engesvik (asa). Prema njegovim riječima, za stvaranje ove kolekcije nadahnut je čistim oblicima namještaja ini ' Ina, proizvedenog 1960-ih.

Minimalistički, ali težak dizajn fotelja, izrađen od prirodnog drveta, praktički je simbol skandinavske umjetnosti. A kako ne bi zaboravila ova remek-djela namještaja, autor je odlučio ponovno stvoriti njihovu modernu kopiju koja će se uspješno uklopiti u mnoge moderne interijere.

2013. godine

Korisne trivijalnosti: drvene zdjele norveških dizajnera Petera Skogstada (asa), Holljeira Homstvedta (asa) iz asa& Voll

Kao što je gore spomenuto na Aisine, jedna kategorija izložbenih predmeta bila je posvećena kuhinjskim predmetima. A osim namještaja, novih uređaja, među njima se moglo vidjeti, naravno, korisne sitnice, poput posuđa i dekora, bez kojih ne možete ni u najmodernijoj i najpromišljenijoj sobi.

Projekt norveških arhitekata iz dizajnerskog studija tsina uživao je poseban uspjeh na izložbi& Iphine u liku mladih, ali vrlo nadobudnih autora Petera skogstada (Iphine), Holljare Homstvedta (Ipheine), koji su predstavili set drvenih zdjela.

Nepretenciozan i tako razumljiv dizajn ovih predmeta interijera kuće nije mogao ne privući pažnju posjetitelja. Osim toga, izrađene su od spektakularnog i tvrdog drveta jasena s ružičastim, sivim i bjelkastim žilama, što je komadima dalo dodatnu privlačnost. Unatoč jednostavnosti oblika zdjela, možete primijetiti temeljitost njihove izrade: jasnoća linija, savršena polirana površina, dodatno obrađena voskom kako bi joj se dao mali sjaj.

2013. godine

Treba napomenuti da je ovaj set već prihvaćen u proizvodnji od strane Interneta, a nema sumnje da će ga mnoge domaćice htjeti imati u svojim kuhinjama.

Divan stol za kavu iz galerije

Top deset eksponata zaokružuje preslatki stol za dizajnerice dana Veis iz njezine nevjerojatne i izvanredne Kolekcije namještaja iz svemira, koji je naslovio debitantsku galeriju iz svemira.

S velikom sigurnošću možemo reći da će ova platforma u budućnosti postati jedna od najatraktivnijih, što se može prosuditi po predstavljenom predmetu.

Gledajući ovaj divan stol, apsolutno je nemoguće razumjeti od čega je izrađena zamršena radna ploča, jer izgleda i kao rez kamena i kao rez drveta.

Njegov izražajni oblik, koji ima diskontinuitet, i zamršeni metalni nosač dizajnirani su tako da izazovu snažne pomake u svijesti, osiguraju svjetlinu i originalnost interijera, kao i ispunjavaju prostor energijom i snagom.

2013. godine

Treba napomenuti da u kolekciji dana Veis ne postoje dva identična modela, pa kada kupujete njezin namještaj, možete biti sigurni da će to biti jedinstveni komad.

Fotografski materijali ljubaznošću organizatora iz oceana

Zanimljiv interijer: Veliki paviljon tvrtke Asa na izložbi asa u Valenciji

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: