Kako trendovi boja s modnih pista utječu na dizajn interijera: što je danas na vrhuncu popularnosti?

Siva i tamno plava boja u dnevnoj sobi

Jeste li primijetili kako trendovi boja s modnih pista utječu na dizajn interijera, postaju relevantni za namještaj i dizajn u tekućoj ili budućoj sezoni?

Želite znati koja će nijansa postati popularna sljedeće godine? Pogledajte prekrasne projekcije u Parizu, Milanu, Njujorku.

Prije se smatralo da najnoviji trendovi utječu na uređenje doma nakon 6 godina. Međutim, trenutno se tempo u ovoj industriji znatno ubrzao, prema glavnom uredniku časopisa Ina + Ina Gretchen Aubouchen. Zaostajanje u uređenju interijera od onoga što nude modne piste smanjeno je na 2 godine.

Kutak za opuštanje na verandi

Ina + Ina najveći je internetski alat koji nadahnjuje čitatelje da svoj ormar i dizajn kućišta prilagode modi.

Ne može se poreći da emisije utječu ne samo na smjer, unutrašnjost, već i na nas same, na naš stav. Posebno je upečatljiv Tekstil za dom, čiji je asortiman postao toliko raznolik.

Starinska kuhinja

Prirodne teksture također su stekle popularnost: platno, juta, sirova svila, vuna. Na vrhuncu su bile metalizirane iridescentne tkanine, saten, teksturirani baršun, Umjetno krzno, svijetli, pa čak i neonski cvjetni ukrasi.

Sigurni smo da su ljudi pronašli informacije o sjeni godine na svim društvenim medijima. No, je li sve točno opisano? Više od 40 godina postoji priznati lider u prepoznavanju takvih trendova.

To Je Pantone. Institut je razumio utjecaj boje u unutrašnjosti na čitav ljudski svemir: od politike, umjetnosti, medija, glazbe do mode.

Klasični namještaj u unutrašnjosti

Pogledajte sličan dizajn: Najbolje rješenje: savjeti profesionalnih dekoratera

Ilustrira naša sjećanja otkrivajući cikličku prirodu razvoja svega što postoji, usredotočujući se na modernost. Dakle, transformacija zelenila "avokada" u smaragdnu nijansu sadašnjeg vremena naglašava te osjećaje.

Međutim, moramo biti svjesni da se u vezi s tim ne radi samo o stvaranju tablica Boja. Mnogi dizajneri namještaja dolaze sa svojim trenutnim zbirkama, usredotočujući se na ton godine.

Iz pogleda na pretpreglede već možemo shvatiti što će biti u modi na proljeće. Stoga još uvijek postoji mogućnost dodavanja smaragda nekim detaljima dekora.

Zeleni namještaj u kombinaciji s bijelim

Sve je predvidljivije koje trendove ukrašavanja možete očekivati na jesenskom Međunarodnom sajmu namještaja u Sjevernoj Karolini. Ovo je jedna od najučinkovitijih izložbi na tržištu, koja ponekad određuje stilove i smjerove cjelokupne proizvodnje predmeta interijera.

Brojni su čimbenici. Prema Gretchen Obushen, dizajni dolaze i odlaze, a slika je trajna. Međutim, Sretan trend može se razviti i u stil.

Narančasta blagovaonica

Ne utječe samo na dizajnere, već i na širu javnost. Boja godine prisiljava potrošače da odluče što će nositi i kako ukrasiti svoje domove.

Stoga obrtnici odabiru određene elemente dizajna ili namještaja u tim nijansama za svoje kupce. Kad je modni Institut predstavio smaragdno zelenu boju, odmah je obišao internet.

Sjaj, sočnost, ton elegancije i ljepote koji naglašava dobrobit. Živahna zelena nijansa proljetnog dekora pojavila se u našim domovima zahvaljujući računalnim ekranima.

Ova trenutna razmjena informacija igra važnu ulogu za potrošače. Dok mediji tiskaju vijesti na stranicama svojih sjajnih časopisa, već će imati vremena zastarjeti.

Blagovaonica u maslinastim tonovima

Boja 2012. imenovana je vrlo izražajnim tonom narančasti Tango. Izljevi sreće i radosti prodiru u unutrašnjost stana, izlijevajući se na jastuke, prekrivače, svjetiljke i druge dodatke.

Ova nijansa sunčanog zalaska sunca odražavala se i u katalogu malih kućanskih aparata u Kini. Mandarinska boja neće uskoro izaći iz mode.

Uz sve svijetle i nezaboravne naglaske na modnim pistama, Gretchen Obushen tvrdi da tradicionalni sivi, bež, maslinasti i crni tonovi neće nestati. Klasika je vječna. Ne želite prefarbati sobu ili baciti tamni ormar kako biste ostali u trendu.

A još više odaberite odjeću smaragdnih nijansi ili kućni tepih u dnevnoj sobi svijetlo zelene boje, ako volite, na primjer, plavu ili ružičastu.

Zanimljiv interijer: Šareni interijeri koji odišu modernom elegancijom ikonski izbor prekrasnih projekata

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: