Prekrasne ideje za ukrašavanje zidova vašeg doma. Dio 4-ljepota tekstura

Užareno zviježđe na ploči

Pozdrav dragi čitatelji muzeja dizajna! Sada ćemo vam, kao što smo i obećali, reći o još jednom smjeru u okviru teme koju razmatramo.

Korištenje različitih tekstura

Jedan od važnih razloga za traženje dodatnih slikovnih uređaja je potreba za stvaranjem kontrasta, vizualnih i strukturnih.

Voluminozne umjetničke instalacije u obliku teksturiranih predmeta pomažu u postizanju ovog cilja sjajem i šarmom.

Postoji velika raznolikost projekata na terenu, od šesterokutnog Uzorka na zidu do jednostavnih stropnih rozeta.

Pisanje uvijenih monograma

Takvi ukrasi izgledaju kao produžetak vaše kućne knjižnice. Korištenje papirnatih rola za 3 slike na internetu čini se fantastičnim, ali rezultat na fotografiji ispod govori sam za sebe. (Iz oceana).

3 slike iz role papira

Umjetnost zidnog dekora iz … stare mlinice za kavu!

Koliko ste puta na odlagalište odnijeli neispravne aparate za kavu i mlinove za kavu. U međuvremenu, neki detalji od njih također mogu biti korisni dizajneru s kreativnom maštom. Više o tome možete pronaći u časopisu.

Slika iz detalja stare mlinice za kavu

Gumbi na drvenim pločama

Pribor za šivanje, posebno gumbi, prekrasan je predmet za stvaranje izvrsnih zidnih umjetničkih instalacija, pogledajte. lovely wall art DIY.

Slikanje gumba na drvenoj ploči

Zidna umjetnost od plute

Pa, postoje gumbi, za osobu s maštom, čak i Cork Cork materijal za kreativnost. Ako volite dobro vino, nije vam teško dobiti dovoljno čepova. Možete ih postaviti na zid duž konture, recimo, istog srca. Pred vašim će očima uvijek biti podsjetnik na ugodne, zabavne i romantične zabave. (Iz oceana)

Slika na zidu od vinskih čepova

Herbarija

Ako ste u srednjoj školi sakupljali herbarije, možda je vrijeme da im se vratite i proživite nostalgiju za tim vremenima.

Za to su prikladne Paprati, cvijeće ili male grane. Tako ćete na najbolji način pokazati svoju ljubav prema prirodi. (Iz interneta).

Herbarij paprati na zidu

Pogledajte sličan dizajn: Slikanje zidova u unutrašnjosti: foto ideje za slikanje

Zid saća

Ako vam samostalni obrti za interijer nisu problem, već zadovoljstvo, možda će vas zanimati sljedeći projekt. Zid prikazan na slici izgleda nevjerojatno. Geometrijski uzorak posebno je prikladan u svijetu u kojem dominiraju krugovi i kvadrati.

Zid u obliku saća u boji

Stropna rozeta u obliku zidnog elementa

Takav dekor izgleda tako otmjeno i tako dobro funkcionira u modernom okruženju da je teško zanemariti tu ideju. Istina, stvaranje ovih ukrasa nije jednostavan postupak, potrebna je sposobnost crtanja i postoji potreba za stjecanjem ili izradom odgovarajućeg oblika.

Ali tamni zidovi u kombinaciji s bijelim dodacima na njima mogu stvoriti bogat i luksuzan izgled u spavaćoj sobi. (Iz oceana).

Stropne rozete na zidu

Stalci na površini zida

Na zidu vise kvadrati koji ukrašavaju vašu sobu. Ako je potrebno, uklonite bilo koji od njih i, stavljajući ga na stol, stavite na njih vruću tavu, čajnik, šalicu, tanjur.

Zatim, nakon završetka obroka, odnesite posuđe i objesite stalak na svoje mjesto. Nije li to zanimljiva ideja iz interneta?

Stalci za posuđe na zidu

Domaće u obliku srca

Ideja iz interneta je jednostavna za izvođenje i natjerat će vaše goste da misle da ste veliki majstor. U međuvremenu, ne samo da se nećete umoriti i obaviti posao u kratkom vremenskom razdoblju, već ćete i uživati u ovom užitku namotavanja pređe oko noktiju. Ne pretjerujte, samo, s brojem noktiju i pokušajte se ne udarati po prstima!

Zidni obrt u obliku srca od čavala i pređe

Uloga toaletnog papira u umjetnosti

Kad je papir gotov, kartonske cijevi mogu se prekriti akrilnom bojom i od njih stvoriti dobar element zidnog dekora. (Iz oceana).

Zidni dekor izrađen od kartonskih rola toaletnog papira

Riblje ljuske u zlatu

Zlato je jedna od boja sezone posljednjih sezona. Uzmite to u obzir ako želite ponoviti projekt prikazan na sljedećoj fotografiji.

Takav teksturirani zid postao je jedan od najtoplijih dizajnerskih trendova jeseni 2013. godine. Donesite ih zajedno pomoću AIP projekt, a vi morate Vage zid instalacije umjetnosti.

Iako ove "riblje ljuske" izgledaju sjajno i impresivno, cijeli projekt neće biti previše skup. (Iz interneta).

Slika u obliku pozlaćene riblje ljuske

Neaktivni šav

Jednostavna teksturna ploča na zidu (internet) najbolji naglasak u elegantnoj sobi s prigušenim tonovima. Ovaj detalj donosi boju i, sa stajališta poznavatelja, stoji glavom i ramenima iznad ostatka nakita.

Ploča teksture žute boje

Čokoladno srce na zidu

Bez sumnje, ovo je najslađi projekt na popisu, slavna ideja za Valentinovo. Nakon razmišljanja, složit ćete se s nama da provedba ovog plana neće potrajati puno vremena.

Vrećica slatkiša, nekoliko zlatnih omota i malo ljepila dovoljni su za obavljanje posla. I nemojte biti sitničavi – prekrasan buket grimiznih ruža izrazit će vaše osjećaje. (Iz Interneta).

Sastav čokoladnih bombona na zidu

I opet kratko razdvajanje. Vidimo se u posljednjem dijelu kolekcije!

Zanimljiv interijer: Prekrasne ideje za ukrašavanje zidova vašeg doma. Dio 5-Uradi Sam

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: