Prekrasne ideje za ukrašavanje zidova vašeg doma. 2. dio — slike i fotografije

Citat na zidnoj slici

Drago nam je što ponovno susrećemo cijenjene goste na stranicama muzeja dizajna! Pozivamo vas da se i dalje upoznate s idejama ukrašavanja zidova stambenih prostora.

Slikanje na zidu kao znak savršenstva

Fotografije i digitalne slike nude izvrsnu priliku za dodavanje boje i osobnosti interijeru. Umjesto stvaranja monotonih zidnih ploča, vrijedi isprobati neke od razigranih ideja genijalnih majstora kako biste svom domu dali zrak ekskluzivnosti.

Ne radi se samo o fotografijama, već riječi, šablone i citati mogu stvoriti jednako uvjerljive slike.

Apstraktne digitalne fotografije

Moderna i atraktivna, apstraktna umjetnost na zidovima privlači sve više novih entuzijastičnih sljedbenika. Zašto se i vi ne pridružite ovom trendu.

Primjena ove tehnike u području dizajna interijera vrlo je učinkovita u ekonomskom smislu, pogotovo ako posao radite sami.

Stvorite kolaž svijetle boje, fotografirajte ga i objesite na zid. To će dodati dodatnu živost prigušenom prostoru modernog stana. (Iz Interneta).

Apstraktne digitalne fotografije na zidu

Fotografije oko zidnog sata

Nakon svih pametnih telefona i tableta, obični satovi izgledaju anakronizirano. Ovaj se položaj može promijeniti postavljanjem omiljenih fotografija oko zidnog sata. Potpuno osobni i funkcionalni prostor bit će glavna umjetnička namjera ukrašavanja cijelog zida. (Iz Oceana).

Fotografije oko zidnog sata

Pogledajte sličan dizajn: Rijetki dragulji u neočekivanom uređenju ukrasa kuće: Ateni iz ateljea

Razglednice kao zidna umjetnost

Zbirka razglednica, postavljena na poseban način na zid, bit će izvrsna žarišna točka u bilo kojoj sobi.

I što je najvažnije, vaši će prikazi uvijek biti originalni i ekskluzivni. Uspješnim odabirom takav će zid dugo zaokupljati vaše goste. (Iz Interneta).

Razglednice na zidu

Digitalna fotografija

Nismo svi blagoslovljeni talentima za crtanje. Okrenimo se, dakle, modernoj fotografiji. Pomoći će nam u stvaranju živopisnih i živahnih umjetničkih instalacija. (Iz Oceana).

Slikanje kapanjem vlastitim snagama

Još jedan projekt dat će vašem interijeru bogat i divan izgled. A vi, istodobno, uopće ne trebate biti umjetnik! Domaće slikarsko platno dobiveno metodom kapanja vrlo je jednostavno, ali rezultat zasjenjuje sve! (Iz oceana).

Domaće slikanje kapanjem

Lubanja u stilu Noći vještica

Neobične neke šarene lubanje koje se koriste daleko izvan granica Dana Svih svetih također se mogu smatrati ukrasom zidova vašeg doma. Ovdje prikazana slika prikazuje lubanje na meksički način Lucha Libre, tradicije maski. Ali možete odabrati bilo koji stil po vašem ukusu. (Od ama 4 ama).

Slike lubanja na zidu

Nakit-polimati

Znatan broj ljudi spreman je diviti se zidnim ukrasima u obliku umjetnički dizajniranih slova.

Prema nekim znalcima, takav je dekor jedan od najboljih. Dobro funkcionira i u ženskim i u muškim prostorima i vjerojatno je savršen kompromis kao umjetnička instalacija u dnevnoj sobi mladog para. (Iz oceana)

Pločice sa slovima i brojevima na zidu

Prekrasni citati nakita

Ova vrsta umjetnosti nadahnuto će vas usmjeriti u svijet uzvišenih osjećaja i mudrih misli. Stavite citat u Nišu, stavite ga na noćni ormarić-to će biti dokaz bezvremenskog statusa vaše sobe, jesen plemenite antike prošlosti i optimizma i nade budućih razdoblja. (Iz interneta).

Platno s natpisom i buket žutih ruža

Time ponovno prekidamo komunikaciju na neko vrijeme. Vidimo se u 3. dijelu.

Zanimljiv interijer: Prekrasne ideje za ukrašavanje zidova vašeg doma. Dio 3-jedinstvene ploče

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: