Prekrasne ideje za ukrašavanje zidova vašeg doma. 1. dio — neobični dodaci

Različite slike na zidovima

Samo nekoliko tjedana nakon završetka blagdana, a Noć vještica kuca na vrata. Nudimo vam da se upoznate s novim materijalima iz naših kolekcija. Možda su mnogi od vas zaokupljeni problemima nabave novog zanimljivog nakita i dodavanjem šarenih dodataka.

Prvo biste trebali razmisliti hoćete li potrošiti novac na kupljene umjetničke instalacije. Ili pokušajte nešto učiniti sami. Zidovi ukrašeni vlastitim rukama, ako je to učinjeno s ljubavlju i nadahnućem, učinit će odmor šarenim i nezaboravnim za vas i vašu obitelj. 

 Ova kolekcija sadrži pedeset veličanstvenih ideja za ukrašavanje zidova vlastitim rukama. Postoji mogućnost širokog izbora najprikladnije opcije za vas. Volumen odabira je prilično velik, stoga ćemo ga podijeliti po temi na nekoliko dijelova.

Uređenje doma vlastitim rukama

Postoji mnogo jednostavnih i jednostavnih umjetničkih ideja za samostalno ukrašavanje zidova. Posjet prodavaonici uredskog materijala dovoljan je za početak rada na većini njih. I to u najtežem slučaju! Od papira u boji, uz pomoć olovaka, akvarela i vrpci na vrlo skromnoj pozadini, možete realizirati šik ideje.

Papirnate rozete na jednobojnoj pozadini

Evo jednostavnog i lijepog načina za dodavanje boje u bilo koje okruženje. Prekrasne papirnate rozete odmah dolaze u igru. Samo promijenite kombinaciju boja kako bi se zelene i crvene nijanse Božića promijenile u tematske ukrase ili sablasne ljubičaste i narančaste boje Za Noć vještica! (Iz Oceana.Co). 

Prekrasne raznobojne papirnate rozete na jednobojnom zidu

Platna s rastopljenim bojicama

Zapravo, bojice se sigurno ne tope. Jednostavno simuliraju kapljice otopljenog obojenog snijega ili metala izlivenog iz kante. Uzorak može biti jednobojan, iako Dugina verzija izgleda hladnije. U radu se, osim bojica, koristilo i ljepilo.

Da biste ubrzali postupak sušenja, preporučuje se sušilo za kosu ili ventilator. Kad se okupite u sobi s tako ukrašenim zidovima. Bit će puno zabave, posebno kod djece! (Iz Interneta). 

Platno s raznobojnim mutnim bojicama

Mjehurići od salvete

Ovaj podebljani projekt prilično je jednostavan i ne košta gotovo ništa. Za rad s mokrim papirnatim papirom potrebno je samo malo strpljenja. Ali, s druge strane, možete promijeniti boje i oblike reza, stvoriti svijetle uzorke pomoću trokuta ili čak slučajnih oblika. (Iz Interneta. Handsome Face). 

Slikanje mjehurića od salvete

Fragmentirana platna kao zidna umjetnost

Tirkizni tonovi tableta, vizualno odvojeni i umjetnički Ujedinjeni, smješteni na bambusovim letvicama, daju svježinu i hladnoću. Kao ukrasni elementi, ovi se fragmenti mogu činiti pomalo umjetničkim, ali po estetskim parametrima nisu inferiorni u odnosu na divovsku zidnu fotografiju. (Iz interneta). 

Pogledajte sličan dizajn: Provedba dizajnerskih ideja pomoću pločica ? ljepota koja oduzima dah u množini

Fragmentirano platno s proljetnom bojom

Suvremeni projekt zidnih umjetničkih ukrasa

Sljedeća slika iz predložene kolekcije, možda zbog jednostavnosti i šarenosti, može se smatrati jasnim favoritom. Sve što trebate je prazno platno, set ljepljivih traka u boji i puno akrilne boje.

Vaše mogućnosti i mašta bit će jedina ograničenja u provedbi ideje. Ako znate dobro uspostaviti kontakte s geometrijom, rezultat će vas zadovoljiti. (Iz interneta). 

Slikanje obojenih ljepljivih traka

Platno sa šarenim sjenama

Mogu se odabrati tri nijanse akrilne boje i koristiti za jednostavnu, elegantnu i elegantnu zidnu sliku. Promjenjivi gradijent boje i kontrast pojedinih tonova vizualno su spektakularni na neutralnoj pozadini. (Iz oceana). 

Platna s prijelaznim tonovima

Volumetrijska geometrija zidne umjetnosti

Bilo koja voluminozna ili, kako je postalo moderno govoriti s razvojem računalne kulture, 3 inai umjetnička instalacija odmah privlači pažnju, dodajući šarm modernom dizajnu interijera. Dakle, krugovi promatrani na slici nisu samo reljefni, oni imaju punu treću dimenziju i idealni su za urbane uvjete. 

Svijetli reljefni krugovi na zidu

Kutija za cipele kao predmet vaše kreativnosti

Teško je povjerovati da su ove nevjerojatne male kocke samo kutije za cipele prekrivene ukrasnim papirom. U blagovaonici ili spavaćoj sobi možete napraviti veliki kvadrat od 9 takvih kutija. I izgledat će vrlo stilski.

Ali ako dizajnu dodate bambusove štapiće ili glatke drvene letvice, vaš će se sastav podići na novu razinu! (Iz interneta). 

Poklopci kutija za cipele na zidu

Umjetnost žigosanih krugova

Ako trebate zaokupiti djecu nečim za vikend, onda je bolje to učiniti tako što ćete im naložiti da naprave prekrasne zidne tablete ispunjene utisnutim krugovima različitih boja i veličina. (Iz Oceana). 

Raznobojni žigosani krugovi na zidu

Zidna umjetnička platna od tkanine

Takve ploče ne samo da će dodati boju unutrašnjosti, već će stvoriti i izvrstan strukturni kontrast. Zamislite čitav niz ovih ploča na glatkom i sjajnom bijelom zidu, na istaknutom mjestu, i odmah ćete to poželjeti ostvariti s pravim šarmom.

Učinite pozadinu što neutralnijom kako biste postigli najbolji učinak uživanja u vizualnoj percepciji. (Iz Interneta) 

Zidna umjetnička platna od tkanine

Otpadni papir kao improvizirani materijal kreativnosti

Evo još jednog cool ideja za one koji više vole trodimenzionalnost svojih zidnih umjetničkih projekata od ravnih rješenja. Izrađena od običnog otpadnog papira, takva instalacija unosi dubinu i boju u prostor, čak i ako je sportski zabavan i razigran izgled. 

Spiralna slika papira u boji

Duga ljepota

Pokušajte realizirati ovaj projekt. Zar nije primamljivo? Glavna poteškoća je stvaranje skupa Boja potrebnih tonova u cijelosti. Zatim se iste figure izrezuju prema predlošku (u našem primjeru to su obrisi srca), koji su obojeni u različite tonove.

Dalje, stvari će ići brže. A rezultat vašeg strpljenja, upornosti i kreativnosti raduje vas, vaše prijatelje i rodbinu. (Iz Oceana). 

Slika figura u prijelaznim tonovima

Čuda od tkanine i stiropora

Pripremite ekspandirani polistiren, tkanine različitih nijansi i tekstura, ljepilo. Da biste zakomplicirali sastav, možete koristiti dodatni pribor. (Iz Aina' Ama). 

Zidni sastav od tkanine i polistirenske pjene

Zanimljiv interijer: Prekrasne ideje za ukrašavanje zidova vašeg doma. 2. dio — slike i fotografije

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: