Neobična visoka polica za police

Prekrasna visoka polica za automobile od interneta

Set za slušalice je samostojeća polica u obliku tornja, oživljena metalnim šipkama od 10 mm s policama od višeslojnog čelika presvučenog poliesterom u prahu.

Izvrsna je alternativa drvenim i plastičnim modelima, jer svakom ukrasu može dati svjetlinu i kreativnost. Neobičan dizajn namještaja prilikom okretanja mijenja svoj izgled i siluetu, što mu daje još veći šarm i izražajnost.

Police su dodatno ojačane dijagonalnim šipkama, a baza je ukrašena mramornom pločom debljine 10 mm. Daje namještaju veću stabilnost i estetsku privlačnost.

Pogledajte sličan dizajn: Zrakoplovni stil u luksuznom dizajnu interijera

Neobični visoki stalak Ama od Ama

Ovaj kreativni namještaj može se savršeno uklopiti u bilo koji ukras: salon za goste, boudoir, kuhinju ili hodnik. Istodobno, otvorene police i lagani graciozni dizajn neće vizualno zatrpati prostor i ispuniti atmosferu elegancijom i ljepotom.

Police za police za police od interneta

Visoka polica za police od Acepa

Neusporedivi setovi od dekoratora, od kojih se jedan odlikuje nevjerojatnim i kreativnim izvedbama. Zapanjujući lakonski izgled, visoka praktičnost i funkcionalnost, kao i jedinstveni dizajn privlače veliku pozornost ljubitelja ljepote i udobnosti.

Zanimljiv interijer: Neobična polica iz NASA-e

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: