Neobična polica iz NASA-e

Drveni stalak

IAS-IAS-ovo je neobičan stalak, čije su police, prema ideji dizajnera, postale obične lanene užad. Ovdje možete vidjeti fotografije ne samo samog komada namještaja, već i "upute" kako se može koristiti kod kuće, da tako kažem. Glavna prednost su prirodni materijali: drvo i lan.

Stalak s policama od užeta

Mađarski dvojac, koji se sastoji od dizajnera Tekstila i namještaja asa i asa, zajedno su dizajnirali policu asa-asa. Glavna ideja izuma je funkcionalno skladištenje bilo kojeg predmeta.

Pogledajte sličan dizajn: Stvarni trendovi boja 2014 ekskluzivne boje u modernom interijeru

Predmet se sastoji od izražene mješavine tvrdih i mekih prirodnih materijala – korišteno je Jasenovo drvo i lanene vrpce. Prvi je okvir, ali glavnu ulogu igra druga komponenta-uže – od njega se formiraju police.

Takav dizajn, jednostavan na prvi pogled i neoriginalan, ako razmislite, postat će vrhunac u vašem domu, dati dašak izvanrednosti, privući pažnju. Unatoč strukturi, u nju se može pohraniti puno stvari, a problemi se mogu pojaviti samo s malim elementima – bit će ih teško staviti i zadržati. Međutim, možete staviti časopise ili staviti knjige.

Pa, dragi čitatelji, svidjela vam se ideja dizajnera?

Polica Cross-ropes od Kata Monus& Tamas Bozsik

Drveni stalak s policama od užeta

Knjige na policama od užeta

Knjige na stalku od drva

Zanimljiv interijer: Neponovljivi filozofski koncept-jedinstveni stalak-kuća iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: