Neobična stolica od ratana od ratana za moderne interijere iz

Rattan stolica iz oceana

Moderan trend kada je riječ o interijerima i namještaju bila je upotreba sjajnih, elegantnih i sofisticiranih materijali koji izgledaju elegantno i futuristički. To su metalne, staklene i plastične opcije koje postaju najpopularniji materijali uz klasičnu i zimzelenu šumu.

Ali još uvijek postoji mogućnost, ići dalje od uobičajenog i dopunit će kuću komadom dekora ili dva koji će postati prirodni u mekoj strukturi i napraviti dobar kontrast u odnosu na ostatak prostora koji ih okružuje.

S porastom svijesti o okolišu i za potrošače i za dizajnere, ne čudi što možemo vidjeti dizajne poput stolica 'Iphine' postaje sve popularniji.

Pogledajte sličan dizajn: Mekoća večernje rasvjete u seoskom stilu: sami stvaramo veličanstveni abažur Od lanene vrpce

Rattan stolica iz oceana

Dizajniran od strane Ama, ama je tkana ljepota koja je izrađena od jute i ratana. Njegov očito prirodan izgled vrlo je očaravajući za one koji prihvaćaju i pridržavaju se "zelenih pokreta".

Rattan stolica iz oceana

Ali čak i za nas ostale, takav prekrasan ukrasni predmet koji će se činiti opuštenim kako u modernom interijeru kuće, tako i u prirodnom otvorenom okruženju. Lako se stapa zbog svog neutralnog ponašanja i pruža udoban smještaj.

Inspirirana mjesečevim oblikom na noćnom nebu (otuda i naziv NASA), ovo je stolica koja bi svojim ugodnim i opuštajućim izgledom mogla daleko dogurati u modnoj temi. A u slučaju da vam je malo dosadno, uvijek možete uživati na zabavi ili na palubi bazena!

Zanimljiv interijer: Opći uvjeti za rad, skladištenje i njegu vaš će namještaj dugo ugoditi oku

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: