“Kao niotkuda”: modularni kompleks namještaja s izvanrednim mogućnostima orla Reinolds

Prekrasna polica za knjige s tajnom

Svaki posjetitelj vjerojatno je upoznat s problemom nedostatka slobodnog prostora u stanu ili kući. I svi to rješavaju najbolje što mogu. Netko stječe stanovanje veće površine, a netko se pridržava minimalizma u okruženju, smanjujući broj komada namještaja u sobama.

Ali tko kaže da je nemoguće imati dovoljno namještaja i još uvijek zadržati dragocjenu kvadraturu? Moguće je i vrlo jednostavno. Ova tema otkriva jednu od tajni postizanja tog cilja.

Čudesna polica za knjige s tajnom

Veliki broj modernog namještaja temelji se na modularnom sustavu. Odabirom predmeta koji vam se sviđaju možete stvoriti bilo koje slušalice. Dakle, ideja dizajnerice Orle Reinold prilično je jednostavna, ali racionalna i originalna.

Njegovi ormari sastavljeni su od zasebnih kvadratnih i pravokutnih modula, preuređujući ih u različitim varijantama, možete dobiti klasičnu verziju ormara s mnogo polica ili možete sastaviti asimetrični i višeslojni zid, koji sam po sebi može pružiti mjesta za sjedenje. Ali to nije glavna tajna.

Prekrasna polica za knjige s tajnom

Pogledajte sličan dizajn: Vaze od drveta i grafita ili nova upotreba poznatih olovaka

Glavni vrhunac namještaja ovog dizajnera je skriveni namještaj. Gledajući fotografije njezinih ormara po prvi put, možete primijetiti prilično jednostavan strukturni, ali ipak nešto atraktivan bijeli ormar s obojenim nenametljivim umetcima.

I gledajući bliže, možete vidjeti da to nisu samo umetci, već neki planirani oblici.

Lijepa polica za knjige s tajnom

A ti obojeni elementi nisu ništa drugo nego stolice i stol. I ovdje je takav mali ormar, koji sam po sebi zauzima malo prostora u sobi, ali vam omogućuje da u svoje utrobe stavite puno stvari koje su vam potrebne, sadrži dodatne četiri stolice i dvije polovice stola (koje su same po sebi funkcionalni elementi, a u sklopu vam omogućuju da dobijete veliki stol za blagovanje).

Prekrasna polica za knjige s tajnom

Ako imate takav set, dolazak gostiju neće opteretiti vlasnike u pronalaženju mjesta na koja ih možete smjestiti. Treba napomenuti da su stolice i stol izrađeni od čelika, odnosno sposobni su izdržati značajna opterećenja, što je važno za velike goste, a također olakšavaju zadatak pouzdanog pričvršćivanja namještaja u ormar (u te svrhe u zidove ormara ugrađeni su magneti koji drže stolice i stol).

Zapanjujuća polica za knjige s tajnom

A kako bi stolice bile udobne za sjedenje, dizajnerica je osigurala nekoliko mekanih raznobojnih jastuka koji bez izravne namjene ispunjavaju bijeli ormar obojenim naglascima.

Jedinstvena polica za knjige s tajnom

Prekrasna polica za knjige s tajnom

Zanimljiv interijer: 15 mogućnosti za nevjerojatne kompaktne dizajne namještaja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: