Divljenje mogućnostima ljudskog genija i kreativne originalnosti na primjeru nevjerojatnog dekor

Neobični dekor sobe

Samo je priroda sposobna stvoriti idealne oblike i iznimna remek-djela, gledajući u koja se nehotice probude osjećaji poput divljenja i neizmjernog poštovanja prema tako neviđenom geniju.

Pod dojmom ovog faktora dizajneri Vejd Kavanaugh i Stephen B. Nguen je svijetu predstavio svoju kreaciju, koja je također vrijedna određenog udjela pažnje.

Svatko tko je stigao u Umjetnički centar Idaho Mizias mogao je u potpunosti uživati na neviđen način, čija je osnova bila divovsko drvo, čiji su isprepleteni korijeni zauzimali polovicu prostora, a raširena krošnja podupirala je strop.

Snaga i mudrost stoljeća-to je ono što nadahnjuje ovaj prirodni monolit, i, naravno, iznenađenje, čiji je razlog pomisao da ga je nemoguće prenijeti s ulice izravno u središte.

Prekrasan dekor sobe u svemiru

Pogledajte sličan dizajn: Originalni stol za blagovanje od strane dizajnera Acepa

Sva se pitanja uklanjaju tek kad postane jasno da je objekt koji pogađa svoje vanjske karakteristike izravno u srcu u potpunosti izrađen od papira.

Takve vijesti ni na koji način ne mole za zasluge Interneta, već naprotiv, samo dodaju pozitivne emocije i čine vizualnu percepciju stvorenog dizajna svjetlijom i bogatijom.

Kombinacija boja u unutrašnjosti odlikuje se prevladavanjem bež tona, uz pomoć kojeg je napravljen zidni ukras. Upravo ta pozadina omogućuje naglašavanje elemenata stabla papira, čineći ih jasnijima i realnijima.

Sam papir ima prilično originalnu nijansu koja se, ovisno o količini sunčeve svjetlosti, kao i razini umjetne rasvjete, može činiti sivom ili imati duboku ljubičastu nijansu, što također povećava kvalitetu vizualne percepcije.

Drvena podna obloga, koja također ima svijetle nijanse, daje sobi u kojoj se nalazi televizor određenu toplinu i udobnost doma, čineći da ovo remek-djelo koje je stvorio čovjek doživljavate kao pravi primjer biljnog svijeta.

Čudesni dekor sobe u svemiru

Divan dekor sobe u svemiru

Prekrasan dekor sobe

Zanimljiv interijer: Impresivan dizajn štanda na sajmu asa u Asa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: