Daljinsko nadgledanje ulaznih vrata s izvanrednim uređajem cinema-cinema

Pametni telefon kao uređaj za nadzor vrata

Koliko se često događa da tijekom dana, zbog različitih okolnosti, propustimo pozive na mobitel ili posjetitelje koji su bez prethodnog dogovora odlučili doći k nama.

Posebno je neugodno kada su se takvi događaji očekivali. Naravno, situacija s propuštenim pozivima izuzetno je rijetka, ali što je s neočekivanim gostima?

Ova tema nastavlja educirati posjetitelje o najnovijem inženjerskom razvoju pomoću mobilnih uređaja koji pomažu ne samo u rješavanju gore navedenog problema, već i u osiguravanju sigurnosti za sebe i svoj dom.

Odmah treba reći da takvi izumi ne spadaju u kategoriju dizajna kuća, ali se često mogu naći na mjestima koja razmatraju razne arhitektonske projekte i neobične predmete interijera. I tako se dogodilo s amea-amea, kompaktni uređaj koji kombinira toliko funkcija: i zvono na vratima, i Ace-kamere, i Interfonski mehanizam.

Treba napomenuti da ovaj originalni i nesumnjivo koristan gadget već ima analog koji se pojavio nešto ranije. Unatoč činjenici da je prvi model daljinski upravljanog zvona na vratima (Iphine) bio Dimenzionalniji, pomalo grub, ali nesumnjivo inovativan i postao je još jedan primjer digitalizacije našeg života.

Pogledajte sličan dizajn: Luksuzna stolna svjetiljka tim Vincke je suptilna kombinacija brutalnih materijala i malih dimenzija

Nove tehničke inovacije u većini slučajeva slijede naredbe prenesene sa pametnog telefona. I to ne čudi, budući da su ranije provedene statističke studije omogućile da se utvrdi da oko 91 % ispitanika aktivno koristi ovaj uređaj, a da se s njim ne dijeli praktički ni danju ni noću.

Mnoga neobična rješenja u dizajnu interijera, koja su već razmatrana, temelje se na korištenju ove mobilne opreme.

Kao i kod ACE-a, od vas se traži da preuzmete i instalirate besplatnu aplikaciju na svoj telefon. Nakon postavljanja gadgeta, nadgledat ćete ulazna vrata 24 sata dnevno.

Svaki posjetitelj koji pritisne gumb za zvono imat će priliku razgovarati s domaćinima kuće bez obzira gdje se nalaze. Zahvaljujući maloj kameri s interneta, moći ćete vidjeti i posjetitelje, a snažni dvosmjerni audio sustav omogućit će im da čuju što im kažete.

Ali to nije jedina sjajna značajka. Dodavanjem više korisnika na popis uređaja moguće je osigurati potpunu kontrolu nad svojim domom, jer će svaki od njih moći odgovoriti na poziv koji šalje Ina-Ina.

Ispod vas traži da pogledate mali videozapis koji su stvorili autori ovog uređaja, a koji vam omogućuje da dobijete više vizualnih informacija o njemu.

Zaključno, želio bih reći da znanstveni i tehnološki napredak ne miruje. Svakim danom u svijetu se pojavljuje sve više naprava koje olakšavaju život moderne osobe, kao i omogućuju razvoj novih originalnih pristupa dizajnu interijera.

Zanimljiv interijer: Daljinsko upravljanje scenarijima osvjetljenja u kući putem pametnog telefona: inovativni zaslon za gledanje televizije otvara dosad neviđene izglede

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: