Izvorni vrtni stolovi iz Interneta-skladna kombinacija savršenih oblika i svijetlih boja

Vrtni stol od betona

Razmišljate o tome kako urediti svoju osobnu parcelu? Obratite pažnju na originalan i neobičan vrtni dekor-kamene stolove koje su dizajnirali i realizirali stručnjaci iz tvrtke China.

Oni će postati prekrasan ukras staze ili sjenice, a mogu se koristiti i kao stepenice.

Ovi neusporedivi elementi imaju koncizan i graciozan oblik i veličanstvenu siluetu koja se savršeno uklapa u bilo koji krajolik. Talentirani majstori izrađuju takve monumentalne skulpture pomoću grubog kamena s teksturiranom površinom, na koju su naneseni izvorni cvjetni uzorci i ukrasi.

Stolna ploča kreativnog dizajnerskog seta izrađena je u obliku kamene ploče šesterokutnog oblika, na čijoj se površini nanosi veličanstveni šareni ukras s biljnom temom.

Pogledajte sličan dizajn: Kreativna Reciklirana košara za bicikl

Obratite pažnju na svijetlu izvedbu uzorka u boji, ona je u stanju ispuniti vrtnu parcelu bezgraničnim šarmom i magnetizmom.

Ova skulpturalna kompozicija savršena je za ukrašavanje sjenice ili platforme ispred seoske kuće. Osim toga, ima ne samo estetski ugodan izgled, već i nevjerojatnu funkcionalnost, jer se stol ne boji jakih naleta vjetra, jake kiše i izravne sunčeve svjetlosti.

Sljedeće fotografije prikazuju nevjerojatan izbor ovih veličanstvenih skulptura za vrt koje će zasigurno privući veliku pažnju brojnih prijatelja, gostiju i prolaznika.

Pogledajte, možda su prikladni za transformaciju vaše ljetne kućice ili prigradskog područja.

Crtanje na vrhovima stola

Slikanje duginim stolom

Crtanje ptica na betonskoj ploči

Dopunite ovaj fenomenalni kameni kip prekrasnom sadilicom s biljkama ili cvijećem koja mu može dati nevjerojatan šarm, privlačnost i magnetizam.

Zanimljiv interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: