Kreativna Reciklirana košara za bicikl

Neobična košara za bicikl

Košara za bicikl u obliku zamke za jastoge

Upoznajte košaru za bicikle s interneta! Nastavila je s linijom predmeta s nautičkom tematikom karakterističnim za obalu Nove Engleske, zajedno s torbama za nošenje i prostirkama za ribolov.

Ideja o stvaranju takvog pribora proizašla je iz potreba osobe koja se bavi ribolovom jastoga i puno vremena vozi bicikl. Potrebna mu je čvrsta košara za nošenje tereta ili torbi tijekom putovanja u grad, ali koja se lako može ukloniti ako je potrebno.

Pogledajte sličan dizajn: Stolica IVY iz Mambo Unlimited Ideas

Košara za bicikl izrađena od dijelova zamke za jastoge

Košara je u potpunosti izrađena od dijelova zamke za jastoge, pa čak i izgledom podsjeća na nju. Kupci mogu birati između stacionarne ili uklonjive košare u dva različita stila. Model Interneta izrađen je od recikliranih materijala, dok je model Interneta izrađen od prethodno neiskorištenih.

Ova košara odgovara stražnjem okviru gotovo svakog bicikla. Ako sumnjate, fotografiju je moguće poslati proizvođačima i oni će utvrditi može li se instalirati na taj određeni model. Sve su košare ručno izrađene od lokalnih materijala u zajednici Cape Elizabeth, Maine.

Jeste li ikada sami ukrasili košaru za svoj bicikl? Podijelite svoje ideje u komentarima.

Zanimljiv interijer: Izvanredna rješenja za ukrašavanje zidova u sobi uspješne dizajnerice Kristen Slano

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: