Vanjski dekori nadahnuti prirodom

Pleteni namještaj na terasi

Kad god naiđemo na dizajn koji je inspiriran prirodom i njezinim brojnim dinamičnim oblicima, odmah je vidljiv funkcionalan i fascinantan rezultat. Ispada da su takve organske kolekcije dizajna koje jednostavno očaravaju svojom atmosferom.

Pletene stolice na terasi

I unatoč činjenici da se sličan dizajn elegantnog i udobnog vanjskog okruženja osjeća opušteno i neformalno, još uvijek odiše elegantnom sofisticiranošću, zahvaljujući svojim ravnim, jednostavnim linijama i inherentnom minimalizmu.

Stolovi i stolice u hodniku

Moderni namještaj u zemlji

Slična postava ima prekrasne stolice za slaganje, elegantne stolove na otvorenom, pa čak i nevjerojatne stolove poput ovih koji izgledaju jednako divno i u zatvorenom i na otvorenom.

Ovi dizajni djeluju kao objedinjujući element između prirode i umjetnog okruženja, pokušavajući istaknuti sve najbolje u oba svijeta.

Terasa s luksuznim pogledom na planine

Pogledajte sličan dizajn: Izvanredna rješenja za ukrašavanje zidova u sobi uspješne dizajnerice Kristen Slano

Namještaj izrađen od lijevane aluminijske konstrukcije i polipropilenskih sjedala ojačanih staklenim vlaknima; stolovi obrađeni posebnim spojem otpornim na ogrebotine prikladni su za sve vremenske uvjete.

I, štoviše, 100% se može reciklirati. Za generaciju koja je ponosna na razvoj ekotehnologije doista je dar.

Namještaj na palubi bazena

Crna pletena stolica

Crno-bijeli pleteni namještaj

Okrugli stolovi, koji su dostupni u tri različite visine i sadrže mnogo završnih obrada. Estetski, ekskluzivni i udobni namještaj, omogućuje vam opuštanje uz bazen ili uživanje u prekrasnoj večeri u vrtu ili na krovu kuće pod zvijezdama, uranjajući maštu u svijet beskonačnosti.

Stol i pletene stolice na palubi bazena

Tapecirani kauč i stolovi na terasi

Ovi stilovi dizajna predstavljeni su upravo za one koji žele proširiti svoju udobnost izvan četiri zida. I oni su, u stvari, savršen produžetak vašeg modernog doma.

Pleteni namještaj na terasi s pogledom na more

Bijeli pleteni namještaj na terasi

Drveni namještaj na terasi

Zanimljiv interijer: Vanjski dekor skandinavskog minimalizma

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: