Izložba 2013. u Baselu

Kolica u paviljonu na izložbi

Stranica Muzej dizajna nudi vam svoje neovisno mišljenje o sadržaju izložbe 2013. Ono što je vidio izaziva žaljenje.

Doslovno, u susjedstvu se vodi bitka za mjesto u redu za mjesto na mjestu Azipa, hodnici su ispunjeni do kraja, a galeristi širom svijeta trljaju ruke u nestrpljivom iščekivanju.

Ovdje, u ogromnim prostranstvima Nedavno stvorenih na projektu& u najmanju ruku, u najmanju ruku, nije gužva u paviljonu acina 1, Koji je ove godine postao mjesto održavanja acina /acina. Čini se da je ovdje bilo samo nekoliko posjetitelja. A razlog ove nepažnje javnosti najvjerojatnije nije samo u žestokoj konkurenciji s najbližim umjetničkim mjestom.

Namještaj od drva u paviljonu na izložbi

Godišnji događaj, koji se održava paralelno s Miami i Baselom, predstavlja se kao " Globalni forum dizajna ". Takav događaj podrazumijeva zapaljivu polemiku, razne izložbe i rasprave o ključnim temama suvremene dizajnerske umjetnosti.

Štoviše, sve to treba organizirati na najvišoj razini. Zapravo, Ina / Ina ispostavilo se da je čisto komercijalni projekt s nekoliko manjih iznimaka. Očito je to srž problema i razlog pomalo kritičnog stava javnosti.

Zeleni zidovi u paviljonu na izložbi

Naravno, nije sasvim pošteno uspoređivati ovu stranicu s mastitom i prestižnim oceanom, koji je u svojoj dugogodišnjoj povijesti stekao pravo na odabir izlagača. I naravno, komercijalni aspekti ne mogu se isključiti iz koncepta događaja ovog formata: svi štandovi moraju biti iznajmljeni, a utjecaj na odluku vlasnika galerija o tome što i kako će izlagati vrlo je težak. Međutim, događaj ove razine jednostavno mora imati svoj identitet potpisa.

Izložba metala u paviljonu na izložbi

A u nedavnoj prošlosti znakovi ovog stila definitivno su bili prisutni. Dovoljno je prisjetiti se Konstantina Grčića u prosincu 2010., predstavljenog u kategoriji "dizajner u nastajanju", i kako je predstavio svoje radove.

Ili" dizajneri budućnosti " uzorka iz 2009. godine, među kojima su Martino Gamper, maks Lamb, Julia Lohmann i Duo Ace&Ace. Njihovi su eksponati u potpunosti prikazivali stavove suvremenog dizajna i nudili vlastitu interpretaciju njegovih aspekata.

Staklena vitrina u paviljonu na izložbi

Sve što nas podsjeća na ta slavna vremena je nagrada nazvana po sponzoru događaja, dok imena sudaca ostaju nepoznata. Također možete dodati da se dodjeljuje trojici dizajnera.

Pogledajte sličan dizajn: Izvorni ručno rađeni stol za igranje pokera

Komercijalni program izložbe uglavnom se oslanja na prezentacije čija je kvaliteta vrlo, vrlo različita. Trajanje seminara predavanja uvelike je smanjeno, ali svi su posjetitelji imali zadovoljstvo razmišljati o novom modelu televizora, ljubaznošću sponzora.

Niski paviljon izložbe

Lokalni izlagači uglavnom su se kladili na vintage stil, naizgled računajući na veći komercijalni uspjeh. Eminentne galerije poput pariškog Interneta predstavile su javnosti nezamislivu mješavinu predmeta koja bi bila prikladnija u paviljonu sajmišta.

Izložbeni predmeti u paviljonu na izložbi

Svakako postoje ugodne iznimke. Među njima je svježa i inovativna prezentacija Briselskog umjetnika Victora Hunta. On i drugi izlagači, među kojima su i 1982. i Joanna hemann, oživljavaju koncept spajanja umjetnosti i dizajna. Victorov credo: "stvaramo ono što dizajnerska industrija ne može ponuditi". Trebali bismo imati više takvih obrtnika!

Otvoreni interijer u paviljonu na izložbi

Grafički prikaz namještaja u paviljonu na izložbi

Drveni komad namještaja u paviljonu na izložbi

Vitrine u paviljonu na izložbi

Geometrijski oblik namještaja u paviljonu na izložbi

Zidna ploča u paviljonu na izložbi

Prozirni ukrasni predmeti u paviljonu na izložbi

Izloženi bakreni ukrasni predmeti u paviljonu

Fotelja i stolica u paviljonu na izložbi

Kaskadno svjetlo u paviljonu na izložbi

Viseća svjetiljka u paviljonu na izložbi

Kreativna svjetla u paviljonu na izložbi

Krzno na stolici u paviljonu na izložbi

LED Rasvjeta ploče u paviljonu na izložbi

LED svjetiljke u paviljonu na izložbi

Neobični ukrasni predmeti u paviljonu na izložbi

Izložba stakla i drva u paviljonu na izložbi

Okrugli stropni ukras u paviljonu na izložbi

Svjetiljka u obliku oblaka u paviljonu na izložbi

Posuđe na stolu u paviljonu na izložbi

Fotografije: Astrologija.

Zanimljiv interijer: Izložba Fashion Now: Germany

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: