Izložba Fashion Now: Germany

Niski strop u paviljonu na izložbi

U današnjoj priči upoznat ćemo vas s nevjerojatnim i kreativnim dizajnom interijera modne i elegantne izložbe odjeće pod nazivom IPA: IPA, koju je dizajnirao talentirani dekorater i stručnjak za IPA u britanskoj metropoli Londonu.

Uživajmo u očaravajućoj fotografiji i pogledajmo izražajnu stilsku izvedbu i jedinstvena rješenja koja je majstor implementirao u ovom kreativnom projektu.

Dobitnik nagrade za 2014. godinu na Londonskom tjednu mode-izložba pod naslovom IPA: ipa je oduševila maštu javnosti svojim živopisnim i izražajnim dizajnom koji odražava značenje izraza "IPA". Ova teško prevedena Estonska riječ koristi se za opisivanje mračnog razdoblja jeseni i zime, naime vremena refleksije i melankolije.

Izloženi betonski strop u paviljonu

Asortiman u paviljonu na izložbi

Dizajn originalnog ukrasa za ovu modnu izložbu bio je angažiran u talentiranom dizajneru asa (Hannes asa). Za ukrašavanje paviljona koristila je prirodne materijale koji mogu odražavati taj duboki osjećaj i predstaviti Estoniju javnosti kao sjevernu zemlju s bogatim šumama.

Tako je, na primjer, za ukrašavanje zidova koristila sirovo borovo drvo s teksturiranom površinom za razne strukturne elemente konstrukcije i aromatične smole kao grafite. Da bi stvorio uzbudljiv efekt, majstor je odabrao melodičnu glazbenu pratnju.

Odjeća, Dodaci i obuća bili su raspoređeni na neusporedivim manekenkama obješenim o strop drvenim štapovima. Prolazeći kroz ovu nevjerojatnu dizajnersku kompoziciju, posjetitelji imaju osjećaj kao da lutaju mističnom šumom.

Crna odjeća u paviljonu na izložbi

Pogledajte sličan dizajn: Stani trenutak, lijepa si: nevjerojatan stolić za kavu shinobua Koizumija

Neonska rasvjeta u paviljonu na izložbi

Haljine u paviljonu na izložbi

Kreativne vješalice u paviljonu na izložbi

Izložba haljina u paviljonu na izložbi

Bijele vješalice u paviljonu na izložbi

Neobičan predmet na vješalici u paviljonu na izložbi

Prorez u haljini u paviljonu na izložbi

Uzorci na zidu u paviljonu na izložbi

Drvena konstrukcija na stropu u paviljonu na izložbi

Izloženi betonski zidovi i betonski pod paviljona

Žiri je primijetio da dizajn ove kreativne izložbe na živopisan i elegantan način prikazuje estonsku prošlost i sadašnjost, autentično odražavajući kulturu ove zemlje.

Viseće police za cipele u paviljonu na izložbi

Šarena odjeća u paviljonu na izložbi

Izložbeni proizvodi u paviljonu na izložbi

Dekoracija accessions accessors acress: accessor accessor u britanskom glavnom gradu Londonu fantastično je kreativno remek-djelo. Izvrsna lokacija u zgradi galerije popularne među mještanima i turistima, originalan i fenomenalan ukras, dizajniran u industrijskom stilu s izražajnim naglascima, šik asortiman proizvoda i blistav sustav osvjetljenja privlače veliku pozornost i interes javnosti.

  1. Inicijatori projekta: Estonsko veleposlanstvo u Londonu.
  2. Izvršni Direktor: Internet (Sirlee Nomm).
  3. Kustos: Internet (Tanel Veenre).
  4. Dekoracija izložbe koju su izradili majstori tvrtke Clippants.
  5. Grafički dizajn proveli su stručnjaci izaslanici (curli Virk), asa (Stella Skulitsova).
  6. Fotografiranje interijera autor je Aposina (Hannah Lakecock).

Zanimljiv interijer: Izložba velikih modernističkih dizajnera Josefa Hoffmanna i Adolfa Loosa u Beču

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: