Ergonomska jednostavnost i diskretan stil: slatka kolekcija proračunskog namještaja

Prekrasan proračunski namještaj u unutrašnjosti

U novoj godini svaka osoba želi promijeniti okoliš, to se odnosi i na interijer kuće. Vrijedno je napraviti planove za samostalno stvaranje projekta opremanja i dovršiti dizajn soba koje će vas okruživati tijekom 2014. godine.

Nažalost, stanje novčanika nakon praznika postaje vrlo ograničeno. Tada možete pronaći modifikacije prikladnije za ograničeni proračun.

Posjetiteljima stranice muzeja dizajna bit će zanimljivo upoznati se s mogućnostima ekonomične kupnje predmeta za uređenje doma. Iako se praznici bliže kraju, vrijeme je za popuste u trgovinama kao i prije.

Dobri modeli jeftinog namještaja također su relevantni u post-božićno vrijeme, kada su troškovi potrošača što je više moguće smanjeni. Sada ćemo pogledati nekoliko verzija štedljive kupovine za kućno okruženje.

Primamljive ponude

Odlaskom na stranicu IPAIN2 možete vidjeti nove primitke. Ovo su najbolje opcije za interijer u novoj godini. Za transformaciju dnevnog boravka ili ureda savršen je metalni stol-biro nevjerojatne morske boje, opremljen valjcima. S takvim rješenjem radno mjesto će biti povoljno uređeno: i lijepo i ekonomično.

Pisaći stol u morskoj boji

Stol s valjcima u morskoj boji

Druga dobra vrsta pristupačne kupnje može se smatrati medijskom konzolom asa 52 asa& Barrel. Ovo nije samo udoban dizajnerski stol, već kompetentna kombinacija čelika i stakla s interneta, njegov trošak ugodno iznenađuje, jer se prodaje s popustom od 30%.

Dizajnerski TV stol

Medijska konzola

Ako vam se sviđa berba, onda bi vam se definitivno trebao svidjeti noćni ormarić Ace-Ace od Acepa. Zasićena plava boja stvorit će jedinstveni naglasak, a tanke noge graciozno naglašavaju stil izvedbe.

Pogledajte sličan dizajn: Neka bude svjetlost! I mi ćemo ga ukrasiti! Domaće svjetiljke u vašem domu demonstracija kreativnosti i vještine

Vintage noćni ormarić u bogatoj plavoj boji

Vintage noćni ormarić

Pristupačni tepisi

Da biste nadopunili unutrašnjost, ne možete bez elegantnog tepiha. Među nekoliko varijacija, vrijedi obratiti pažnju na Acepa, koji je na prodaju u Acepa 2. Tkanina se temelji na recikliranom pamuku. Prekrasna kombinacija nijansi izgleda vrlo originalno.

Tkani tepih od recikliranog pamuka

Tkani tepih

Za poznavatelje apstraktne umjetnosti prikladan je tepih od vune Acra od Acra, izrađen u toplim ljubičastim tonovima.

Tepih u toplim ljubičastim tonovima

Tepih Je Ombre

Dobra opcija može se smatrati pokrivačem od tkanine izrađenim ispod četvrtastih pamučnih pločica. Njegova niska vrijednost: 69,99 USD, veličina 5v8.

Pamučni premaz za kvadratne pločice

Model pamučnog tepiha

Moderan dekor

Trebali biste pažljivo razmotriti male elemente ukrašavanja kuće, poput jastuka. Vrlo profitabilan pogled na TV iz TV-a. Svilene jastučnice, prugasti uzorak izgleda atraktivno i elegantno. Cijena je posebno primamljiva, samo 19,99 USD.

Jastuci s elegantnim prugastim uzorkom

Modeli jastuka

Još jedna dobra opcija s dizajnom: sitotisak s geometrijskim oblicima. Tkanina je izrađena od prirodnog lanenog materijala 16, predstavljena na internetu 2.

Jastuci sa zlatnim trokutastim uzorkom

Jastuci s trokutima

Dužnu pozornost treba posvetiti osvjetljenju prostorije. Transformirat će unutrašnjost svjetiljke s privjeskom za lampu od Acepa& Barrel. Polirani mesing u elegantnom dizajnu izgleda povoljno u bilo kojem od njih, a cijena mu je manja od 100 dolara.

Elegantna bijela viseća svjetiljka

Elegantna viseća lampa

Pa, ne možete bez šarenih i originalnih vaza u sobi. AIP i AIP, bit će izvrstan izbor i dostojan ukras. Ručni rad predstavljen na a – op2.

Svijetle vaze s raznobojnim prugama

Svijetle vaze

U bilo kojem interijeru čak su i mali detalji upečatljivi, pa ih morate odabrati ispravno.

Zanimljiv interijer: Svijetli namještaj za cijelu kuću: elegantne pruge koje se igraju u unutrašnjosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: