Svijetli namještaj za cijelu kuću: elegantne pruge koje se igraju u unutrašnjosti

Prekrasna prugasta sofa u unutrašnjosti

Možda su najsvestraniji ispis Vodoravne pruge, prikladno se stapaju s gotovo svakim dizajnom interijera i dekorom kuće. Osim toga, linije su zanimljive, razigrane i ova tehnika može odvratiti pozornost od nekih arhitektonskih nedostataka.

Danas ćemo govoriti o grafici nacrtanoj na namještaju, sofama, foteljama, stolovima, komodama i kredencima, izbor kreativnih, elegantnih i originalnih opcija za ukrašavanje prostora.

1. Lakonska i svijetla slika

Viseća svjetiljka u unutrašnjosti dnevne sobe

Osjećaj lakoće i dobrodošlice

U ovom su slučaju široke pruge prikladno usklađene s neutralnom paletom, tvoreći opuštajući i odmorni izgled u ovoj dnevnoj sobi.

2. Svijetlo i živo

Svijetla sofa u unutrašnjosti

Zasićeni tonovi

Podebljane boje pomoći će vam da stvorite posebno raspoloženje u unutrašnjosti, slično duhu svečanom. Takav fragment, kao na gornjoj ilustraciji, može ukrasiti bilo koji kutak vašeg doma i dati sobi posebno raspoloženje.

3. Mirno i nenametljivo

Zanimljiv ormar u unutrašnjosti

Interes i šarm

Ponekad previše zasićene nijanse mogu pokvariti tako pažljivo razrađen dizajn interijera. Ali to ne znači da bi ideja ukrašavanja Pro tora okomitim linijama trebala biti zaboravljena. Ovaj se motiv može predstaviti na sličan način s opuštenom lakoćom i skladnom kombinacijom boje prednje strane komode.

4. Nezaboravan eklekticizam

Starinski ormar u unutrašnjosti

Pogledajte sličan dizajn: Ideje za svjetlo na svakom koraku: sami izrađujemo originalne viseće svjetiljke. 1. dio

Jedinstveni stil

Prigušeni tonovi zahtijevaju suptilnije dizajniranu sliku sobe. Svaki detalj u ovom dizajnu trebao bi izgledati bogatiji i plemenitiji. Kovrčavi oblici, elegantne konture-to su savršene kombinacije.

5. Šarmantan i razmažen

Rasvjeta u unutrašnjosti dnevne sobe

Mali dnevni boravak s kaminom

Ponekad vam treba samo malo ženstvenosti i šarma kako biste upotpunili izgled. Ove sofisticirane fotelje čine unutrašnjost ugodnijom i ugodnijom.

6. Moderan i moderan

Prugasti kauč u unutrašnjosti dnevnog boravka

Slane linije

Ne biste se trebali bojati šarenih boja i razigranih uzoraka. Obećavajuće kombinacije svijetlih pruga u dizajnu namještaja i kućnog tekstila izrazit će vašu svijetlu osobnost i dobar ukus.

7. Jednostavno šik

Uzglavlje kreveta u spavaćoj sobi

Šarmantna spavaća soba

Umjetnički motiv crno-bijelog prugastog uzglavlja naglašava sofisticirani stil vaše spavaće sobe. Bilo bi prikladno odabrati fragment sa sličnom grafikom, što će dodati ravnotežu i sklad.

8. Podebljano i upadljivo

Starinski ormarić u unutrašnjosti blagovaonice

Indiskretan dizajn

Vesela i energična Bočna ploča ukrasit će unutrašnjost čak i minimalističke blagovaonice. Imajte na umu da takav dekor možete stvoriti vlastitim rukama, dovoljno je opskrbiti se svijetlim bojama i imati stari švedski stol koji se može kupiti na garažnim rasprodajama.

9. Moderan i moderan

Namještaj u unutrašnjosti dnevnog boravka

Raznolikost tekstura i boja

Ne želite istaknuti značajne fragmente u unutrašnjosti, tada se i najmanji predmet, poput stola, može prikladno uklopiti u situaciju, dodajući malo interesa.

10. Retro motivi

Prugasta Bočna ploča u unutrašnjosti

Nenametljivi savjeti

Ponekad pruge mogu dodati određenu privlačnost dizajnu. Kako, na primjer, ovaj ormar dodaje lagani Vintage šik u atmosferu. Ovaj komad elegantnog namještaja ima moderne linije čokoladne nijanse, glatke kunaove i nenadmašan šarm.

Dizajneri smatraju vertikalne linije univerzalnim ispisima, jer se mogu koristiti u bilo kojem dizajnu i izgledaju kao prikladan dekor. Ako se ranije takva grafika najčešće koristila za zidove, sada se smatra relevantnom za ukrašavanje namještaja.

Možete dodati podebljane i svijetle izjave uz pomoć linija i nenametljivih naglasaka, a vaš će interijer biti individualan i jedinstven.

Zanimljiv interijer: Upečatljiv primjer minimalizma u dizajnu namještaja: neobične stolice u svemiru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: