Neka bude svjetlost! I mi ćemo ga ukrasiti! Domaće svjetiljke u vašem domu demonstracija kreativnosti i vještine

Svjetiljka od perforiranog lima

Kroz prohladne jesenske dane dolaze nam hladne, mračne noći. Što prije ti i ja moramo dočekati nadolazeći sumrak, to se više moramo oslanjati na unutarnju rasvjetu. I, naravno, svjetiljke, kao i drugi predmeti u unutrašnjosti, također djeluju kao ukrasni elementi.

Standardna gornja rasvjeta, bilo u novoj kući ili stanu, često ostavlja nešto za poželjeti u smislu estetike dizajna. Stoga, prije nego što okrenete prekidače svojih lustera i sjenila, uložite malo kreativnosti, mašte i rada.

Postoji mnogo elegantnih projekata domaće rasvjete koje ćete moći koristiti u svojim apartmanima. Evo nekoliko preporučenih za vaš početak.

Značajke dizajna

Nakon duge potrage za sjenilom s umjerenom cijenom za svjetiljku na starinskoj keramičkoj podlozi, Justina iz Aimina odlučila je uzeti stvari u svoje ruke. Rezultat večeri provedene u radu s ostacima ljepljivih traka u boji bio je zapanjujući geometrijski ukras.

Iako su oblici s ravnim kunaovima jednostavniji za izradu, krugovi i ovali ublažit će vizualnu percepciju kutnog uzorka u svojoj srži.

Sjenilo s uzorkom ljepljivih traka u boji

Elegantan i elegantan rezultat igranja s ovom svjetiljkom pokazuje Tracie iz Aisinea. Perforirani metalni limovi koji se koriste za pokrivanje radijatora postali su dio spavaće sobe u nekoliko sati.

Odaberite listove sa zanimljivom, složenom konfiguracijom izreza za maksimalan estetski utjecaj uzorka.

Svjetiljka od perforiranog lima

Obični predmeti kao praznine vaših domaćih proizvoda

Vilma iz Iphine kreator je hirovitog sjenila od obične žičane vaze s voćem. Striptiz žarulje dodaje industrijski miris, dok svijetlo žuta boja u spreju daje osjećaj radosti i modernosti ovom aranžmanu.

Pokušajte pronaći sačuvanu zaboravljenu zdjelu i starinsku svjetiljku s čvrstom bazom i počnite stvarati!

Žičana voćna vaza abažur

Pogledajte sličan dizajn: Poetske skulpture Garretta Kanea: krhki ljudi i ciklusi prirode u jedinstvenoj mješavini inovacije i tradicije

Karte autocesta izvrsne su za usmjeravanje putovanja! Ali viseća svjetiljka Ellison iz asa 8 asa koristi reciklirane kartice kako bi od njih napravila predmet kućne rasvjete.

Napravite takav komad za kućni ured ili knjižnicu i bit ćete nadahnuti za istraživanje cijelog svijeta.

Prekrasna svjetiljka izrađena od automobilskih karata

Prekrasna svjetiljka izrađena od automobilskih karata

Prekrasna svjetiljka izrađena od automobilskih karata

Povratak u djetinjstvo

Sjetite se ovih malih figura s kojima ste se igrali kao dijete? Hanna iz Interneta uzeo je superheroja svojih dugogodišnjih hobija kao temu za ukrašavanje svjetiljke ljepilom i bakrenom bojom. Djeca također imaju svoje idole među figurama igračaka, stoga će ih odgovarajući poklon oduševiti!

Svjetiljka izrađena od figura obojenih bakrom

Proricanje sudbine također je sjećanje na djetinjstvo. Ranije smo u ovoj kompilaciji spomenuli Ellisonovu kreaciju iz asa 8 asa, sada je red da predstavimo još jedno remek-djelo istog autora. Ova svjetiljka je jedinstvena.

Prekrasna svjetiljka od bijelog papira

Svjetiljka od bijelog papira

Dašak romantike

Vintage svjetiljka, ili, svjetiljka mješovitog stila, može dodati dodir šarma vašem domu. Događa se da lijepu stvar treba ažurirati. To se može učiniti malim, napravljenim s ljubavlju, dovršenjem vlastitim rukama.

Kinsie iz Interneta dodala je romantiku svom Vintage rasvjetnom tijelu, stvarajući fantastičnu igru sjena. Ručno vezene salvete pomogle su joj u tome. Boje krem ili Bjelokosti izgledaju dobro u ovom projektu, ali svijetla snježnobijela boja pomoći će kombinirati modernost sa starom školskom privlačnošću.

Prekrasan ručno vezeni abažur od salvete

Ručno vezeni sjenilo od salvete

Popularna na Aina, Terra (apa iz apa) stvorila je vlastitu verziju romantičnog razbarušenog sjenila koje je vidjela u popularnoj maloprodajnoj trgovini.

Ovaj je projekt također izvrstan za prenamjenu Vintage svjetiljki. Napravite sjenilo poput ovog i nanesite boju u spreju na stalak za potpuno novi izgled stvari.

Divan sjenilo od tkanine

Postoje mnoga rješenja za pretvaranje običnih svjetiljki u umjetničke instalacije. Raspon je prilično fleksibilan – od ukrašavanja sjenila do izrade nove svjetiljke od nule. Dakle, polje aktivnosti je prilično opsežno, a izbor je ograničen samo vašim mogućnostima i željom.

Zanimljiv interijer: Ideje za svjetlo na svakom koraku: sami izrađujemo originalne viseće svjetiljke. 1. dio

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: