22 elegantne ideje za spremanje bicikala u stanu ili kući. Što je prikladno za vas?

Polica za odlaganje bicikla

Gdje pohraniti bicikl uvijek je teško pitanje. Vlasnici ove vrste prijevoza imaju takvu brigu, bez obzira radi li se o peteročlanoj obitelji i maloj garaži ili samo gradskom stanu.

Vozila se lako mogu dodati bilo kojem interijeru kako bi se stvorila originalna atmosfera urbanog dizajna prostora. Stoga, ako želite koristiti preporuke, tada možete proučiti postojeće iskustvo takvih projekata!

Za skrivanje bicikala potreban je nekonvencionalan i organiziran pristup.

Stalak za odlaganje bicikla

Većina gradskih stanovnika nema prikladno mjesto za smještaj lakog prijevoza. Da biste to učinili, važno je skladno ga kombinirati s dizajnerskim značajkama, ponekad koristeći dizajnerske predmete interijera. Evo opcija za elegantne sustave ovjesa.

Zid za odlaganje bicikla

Izvorni način skladištenja bicikla

Stan može koristiti stalak za bicikle koji se usredotočuje na industrijski stil prostora. Arhitektica Ira Frazin uključila je dva metalna stupa koja je pronašla u lokalnoj trgovini. Ovo je najlakši način za pohranu i ne zahtijeva rupe u zidu.

Nosač za odlaganje bicikla

Pogledajte sličan dizajn: Izvorna ptica iz mnogih kaveza ? neobičan prosvjed kipara iz Hong Konga

Vertikalni stupovi montirani u zid također su izvrsna prilika za uklanjanje vozila. Postoji nekoliko različitih opcija: stalak za bicikle, zidne kuke i učvršćenja, ručno izrađeni drveni nosači i mnoge druge.

Nosač za odlaganje bicikla

Neobičan nosač za pohranu bicikla

Kuka za odlaganje bicikla

U podrumu vlasnik može uštedjeti prostor vješanjem bicikla sa stropa. To je vrlo isplativo rješenje. Kuke se mogu kupiti u bilo kojoj trgovini hardvera, samo je bolje prvo provjeriti pouzdanost dizajna.

Bicikl na stražnjoj strani stepenica

Bicikl na zidu

Bicikl na zidu u dnevnoj sobi

Postoje prekrasne mogućnosti rasporeda vozila, dizajnirane posebno za velike obitelji. Ovaj zidni stalak s držačima zadržat će vrijedan otisak i izgleda vrlo organizirano – čak i kacige imaju mjesta.

Projekt je najbolje rješenje u kompaktnom spremanju stvari i zajamčeno će vam olakšati život! Savršeno će raditi u dizajnu interijera garaže ili podruma.

Zid za odlaganje bicikla

Stropni pričvršćivači za odlaganje bicikla

Za veliki broj bicikala i vrlo mali prostor prikladna je dizalica za bicikle, što može biti izvrsna funkcionalna i jeftina opcija.

Ili još jedan način. Organizacijski sustav u ovoj garaži vrlo je višenamjenski. Možete jednostavno dodati više ili manje kuka za pohranu ako je potrebno. Internet pretpostavlja i police na vrhu.

Pričvršćivači na zidu za odlaganje bicikla

Sada postoji nekoliko mogućnosti za pohranu bicikala! Koji je prikladan za vas?

Zanimljiv interijer: 8 sjajnih dizajnerskih ideja za viseće police na internetu Iskoristite otvorenost prostora stvaranjem sustava polica

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: