Opustite se i sanjajte o ljuljački u kući, stanu, pa čak i na poslu. Sjajne ideje vrhunskih dizajnera

Ljuljačka u spavaćoj sobi

Podsjetnik na bezbrižno djetinjstvo… to je, naravno, ljuljačka. Oni zaustavljaju vrijeme, pa čak i sada vi, davno sazreli ljudi, možete slobodno voziti nekoliko minuta, odričući se svih problema.

Ostavite brige daleko

Jesu li izrađene od drveta, gume, plastike, užeta ili starih guma i rabljenih paleta, nije važno. Bilo koji dizajn poput velikih i malih.

Ljuljačka ispod kuće

Jednostavne ideje često su najbolje, kao što su dokazali arhitekti iz asa, postavljajući ljuljačku ispod svoje asa (balansiranje staje), kuće za odmor u Suffolku, Velika Britanija. Inspirirani, praktični i zabavni, tjeraju vas da stvari vidite na novi način.

Ljuljanje pod zvijezdama

Što je s nevjerojatnim Ama-jem Othsh Ama-jem? Svjetlost i kretanje spajaju se u fantastičan krajolik kako bi stvorili osjećaj slobode i privatnosti.

Osvijetljena ljuljačka

Pogledajte sličan dizajn: Anatomija prozora za podizanje: srednji

Uživanje u nizu uspona i padova

Neki vole spavati u udobnoj stolici za ljuljanje, drugima je potreban vjetar i zamah. Ovdje je prostor za interpretacije. Donesite zabavu u kuću. Dizajneri izmišljaju sve vrste načina postavljanja tako prikladne i jednostavne metode opuštanja u unutrašnjost.

Spavaća soba lako će postati omiljeno mjesto za lagano ljuljanje prije spavanja. Na terasi je dovoljno dodati slobodno viseći krevet. A što vam se sviđa?

Ljuljačke postavljene na natkrivenoj terasi

Moderna ljuljačka u čeličnom kućištu

Drvena ljuljačka od improviziranih materijala

Ljuljačka na užetu s ukrasnog kotača

Ljuljačka užeta u obliku stolice

Zatvorena ljuljačka-šator

Zanimljiv interijer: Vrtni namještaj iz interneta Novi trendovi u industriji namještaja i još mnogo toga

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: