2014

Crna 2014

Kategorija automobila "Jeep", koju sudionici često susreću prilikom pregleda automobilskih inovacija, čisto je američkog podrijetla. Priča o njegovom podrijetlu je znatiželjna.

Uoči Drugog svjetskog rata, kada je pregledao borbena vozila karakterističnih pravokutnih obrisa, koja su navedena u kategoriji (opća upotreba), jedan dosadni general, gledajući automobil, postavio je pitanje: "i kako to nazvati?"Odgovor snalažljivog novinara nije dugo dolazio:" nazovimo Jeep!»

Glavni adut na palubi američke tvrtke Amapine je svjetski poznata marka Amapine. Ovo je uspješan model SUV-a, koji je tradicionalno u velikoj potražnji na međunarodnom automobilskom tržištu.

Također možete zavidjeti na marljivom radu inženjera ove tvrtke, budno promatrajući prvenstvo svog favorita u svom prodajnom segmentu. Tek što se njegov uspješni prethodnik iz 2012. godine razišao u "rekordnoj nakladi", uslijedila je sljedeća verzija, dizajnirana za prodaju 2014. godine.

Četiri verzije džipa ići će u seriju odjednom. Ako Latitude, Limited, Sport predstavljaju samo modificirana verzija suv, onda Trailhawk za off-road (kut ulaska 29,8°, izlaza -32,1°, dostupno dubina broda – 0,5 m). U odnosu na prethodnu verziju, dizajneri su zadržali dimenzije SUV-a: duljina 4.8m, širina-1,9 m, visina-1,78 m., razmak od tla je 22 cm.

Međutim, u novom modelu govorimo o promjenama u vanjskom i unutarnjem dizajnu. Povratak na dizelsku verziju bio je temeljno Nov. Inovativni, ekonomični Trolitarski motor Umpin6 pruža masivan SUV snage 240L.s. rekordna potrošnja goriva-samo 7,8 litara na 100 kilometara!

Pogledajte sličan dizajn: Graciozna viseća svjetiljka asa 5 još jedan ekskluzivni razvoj talijanske tvrtke asa

Crvena 2014

Paralelno će se proizvoditi verzija opremljena sa 6.4L benzinski motor, 470L.s., s uvedenom inovacijom-posebnim načinom rada" Lite " u smislu snage. Automatski osmostupanjski mjenjač radit će u istom timu s motorom.

Sustav pogona na sve kotače, zbog poboljšanja, pruža značajne pokazatelje prijenosnog omjera-više od 44\ \ 1, sada je dopunjen jedinstvenim vlasničkim razvojem – pomoćnim robotskim načinima rada pri vožnji strmim usponima i padinama.

Kao što je već napomenuto, vanjski dizajn automobila pretrpio je značajne promjene. Gruba pravokutna vanjština američkog džipa poprimila je glađe, aerodinamičnije značajke.

Usput, potonja okolnost izazvala je žestoku raspravu na predstavljanju 2014. godine na najnovijem Sajmu automobila u Detroitu. Pristalice klasičnog karizmatičnog grubog muškog stila oštro su kritizirale nove" civilizirane " značajke izgleda džipa četvrte generacije, ali bilo je i uvjerenih pristaša svrsishodnosti uvedenih promjena…

Bijela 2014

Hauba je dobila ukupnu zakrivljenost, kao i aerodinamična udubljenja simetrična duž središnje osi, vjetrobransko staklo povećalo je kut nagiba. Blatobrani džipa također prenose glatkoću zakrivljene površine koja ulazi u ravninu jedinice prednjih svjetala.

I, naravno, sačuvane su generičke značajke-karakteristična kromirana rešetka hladnjaka sa sedam odjeljaka, jednoslojni kromirani usis zraka, troslojni nagnuti blokovi prednjih svjetala, kao i elegantni odbojnik koji je dobio novu konfiguraciju.

Unutarnja obloga novog modela, modificirana proširenom upravljačkom pločom opremljenom inovativnim putnim računalom, kao i njegova tehnička oprema u skladu je sa standardima vozila ekstra klase.

Zanimljiv interijer: Moć, gracioznost i ekskluzivnost

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: