Zidanje u unutrašnjosti: dizajn iz interneta

Cigla u unutrašnjosti velike kuće

ATMOSPHINE je predstavio neobičan dizajn velike kuće s visokim stropom i površinom od 250 m2, a glavni jedan od najzanimljivijih elemenata interijera je cigla.

Cigla u unutrašnjosti kuće u stilu potkrovlja

Iz dnevne sobe kroz velika staklena vrata u crnom čeličnom okviru pristupa se maloj vanjskoj terasi, čija su dva zida obložena svijetlosivom opekom, dok je Treći zid ogromna staklena konstrukcija od poda do stropa s malim okretnim prozorima.

Zidanje u unutrašnjosti terase

Pogledajte sličan dizajn: Mašta bez granica-kreativni dizajnerski namještaj od prirodnog drva

Na drugom katu ispod samog krova nalaze se spavaća soba, radni prostor i mala kupaonica. I svaka od tih soba zadržava jedan ili dva zida od opeke.

Cigla u unutrašnjosti drugog kata

Zidanje u unutrašnjosti kupaonice

Interijer ovog doma sadrži mješavinu starog i novog, klasičnog i modernog. Dizajneri su morali raditi na transformaciji drevne zgrade u moderniji životni prostor, ali odlučili su napustiti gole zidove od opeke, a ne čak ni ukrašavati.

Unatoč činjenici da je kamen obično povezan s hladnoćom, tamom, kuća i dalje ima puno svjetla koje prolazi kroz velike prozore, a sirovi zidovi daju udobnost i udobnost sobama.

Cigla u unutrašnjosti stana

Zanimljiv interijer: Police za knjige s vlastitim stilom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: