Zapanjujuća kolekcija modernih stolica Philippea Starcka za tvornicu u Kini

Prekrasna klupa Philipa Starka

Talentirani dizajner, zajedno s tvrtkom Iasniki, već petnaest godina zajedno proizvode prekrasne moderne modele za unutrašnjost bilo koje sobe. U čast takvog događaja stvorili su prekrasnu kolekciju namještaja izrađenog od prozirnog polikarbonata u Kini& Uncles. Ona je jednostavno nevjerojatna i diše slobodu.

Stolica Uncle Jim

Stolica Uncle Jim

Philippe Starck dizajnirao je čitav niz raznobojnih stolica. Prvi je bio Iphine, koji je težio samo 3,5 kg, a stvoren je 1999. godine. Upravo je taj model postavio temelje za suradnju s tvrtkom Iphine, a ona se nastavlja do danas. Eksperimenti na materijalu nastavljaju se do danas.

Kolekcija stolica u svemiru

Kolekcija stolica u svemiru

Talijanska tvrtka Ipaina dugo je pokušavala izmisliti jedinstveni materijal za izradu najnovije vrste predmeta. Postigavši uspjeh, dali su priliku da se još jednom dokažu starom prijatelju i štovatelju eklekticizma i kiča Philipu Starku. Uspio je utjeloviti estetiku, funkcionalnost u nevjerojatnim klupama i istodobno pokazati cijelom svijetu stabilnost novog materijala.

Pogledajte sličan dizajn: 10 zapanjujućih podnih svjetiljki u modernom stilu, bez kojih je teško zamisliti moderan interijer

Namještaj "par": fotelja i kauč na razvlačenje

Namještaj "par": fotelja i kauč na razvlačenje

U srcu Kolekcije, NASA& Asa nalazi se kauč asa, dugačak 180 cm, sa šest nogu. Može izdržati oko 30 kilograma, jer je izrađen od jednog komada prozirnog polikarbonata.

Ikonski kauč na TV-u

Ikonski kauč na TV-u

Sofisticirana stolica za animaciju stvorena je kao da je u jednom dahu. Ovdje široki naslon glatko prelazi u sjedalo, ne ostavljajući ožiljke na zglobovima. Takav namještaj prati oblik ljudskog tijela i stoga je vrlo udoban.

Stolice Uncle Jim

Stolice Uncle Jim

Kolekcija je okrunjena s četiri nevjerojatna modela stolica u svemiru. Oni su sušta suprotnost prethodnom namještaju: visoke noge, plastični polikarbonat i estetski izgled. Boje su odabrane jednostavno savršeno: svijetlo crvena, plava, siva i, naravno, crna.

Stolica Uncle Jo

Stolica Uncle Jo

Philippe Starck stvorio je namještaj na temelju svojih sjećanja na djetinjstvo, ujake i tetke koji su večeri provodili pušeći Lulu i stvarajući prekrasne pletenine. Kaže da su se vremena promijenila, a ljudi i navike ostali isti.

Konzola Aunt Maggy

Konzola Aunt Maggy

Prije godinu dana dizajner je lagano nagovijestio specifičnosti budućeg rada, upoznavši Talijane sa stolom i konzolom. Tada je to bio samo bijes, a danas je već predstavio cijelu kolekciju ženskih i muških likova.

Stol Aunt Jamy

Stol Aunt Jamy

Zanimljiv interijer: Zapanjujuća komoda Hrvoje Vulama: neobična fuzija starog i novovjekovnog u dizajnu namještaja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: