Zamijenite staru presvlaku stolice sami šest jednostavnih koraka za transformaciju osobe s invaliditetom namještaja

Uradi Sam tapeciranje stolice

Pozdrav dragi čitatelji muzeja dizajna!

Svatko od vas ima jednu poznatu osobu koja sve može učiniti vlastitim rukama. Ti su ljudi po prirodi talentirani i kvalificirani za rješavanje bilo kojeg zadatka.

Sa zadihanim dahom gledate njihova samostalna djela koja izgledaju preslatko, kao da dolaze iz izložbenog prostora.

Kadrovi kolaža padaju na pamet dok pokušavate objesiti okvir s fotografijom, a sve što treba učiniti je zabiti čavao i objesiti ga. To je gotovo, ali na ovaj ili onaj način, i dalje je ispalo krivo.

Možda vam prsti nisu toliko spretni i bojite se. Predlažemo projekt "Uradi Sam" koji je jednostavan za napraviti. Samo nekoliko sati, nekoliko alata i gotovi ste!

Što će vam trebati:

  1. Pjena;
  2. Udaranje;
  3. Klamerica;
  4. Spajalice;
  5. Tkanina.

Uklonite staro:

Uklonite staru presvlaku stolice. Ako prvi put namjeravate presvući stolicu tkaninom, provjerite je li čista.

Pogledajte sličan dizajn: Preslatke figurice životinja iz balona Masaeshi Matsumoto

Izmjerite materijale:

Okrenite stolicu prema gore s nogama i stavite na pjenu. Trag oko kruga. Zatim izrežite komad udaranja dovoljno velik da pokrije pjenu i učvrstite ga.

Uzmite novu tkaninu za presvlake i izrežite kvadrat na veličinu veću od udaranja kako biste osigurali potpuno prianjanje.

Naša stolica:

Čvrsto držeći pjenu, nanesite udaranje na vrh i šivajte odozdo. Izbjegavajte nanošenje ljepila, jer ako ponovno stavite stolicu, nakon nekoliko godina, to će biti mnogo lakše učiniti.

Ako ste ikada skinuli pjenu ili zalijepljeni materijal s drvenih površina, znat ćete na što mislim.

Završavamo posao:

Posljednji sloj je najvažniji u radu. Rastegnite materijal presvlake preko sloja za udaranje tako da nema bora. Za najudobniji izgled možete pokriti i gornji dio stolice i noge. Pažljivo i ravnomjerno rasporedite materijal i odrežite višak komada.

Sretno se bavite presvlakama:

Potapšajte se po leđima zbog posla koji ste sami obavili! Posljednja i posljednja faza vašeg posla "uradi sam": preuredite namještaj u dnevnoj sobi kako biste napravili mjesta za ovu ljepotu!

Zanimljiv interijer: Malo interneta u unutrašnjosti nikome ne škodi jedinstvena presvlaka dat će sobi sofisticiranu eleganciju

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: