Vanjski namještaj s notama udobnosti doma iz asa za Asa

Čudesna stolica na otvorenom iz Interneta

Ova prekrasna kolekcija kombinirala je tradicionalne i moderne motive u dizajnu vanjskog namještaja. Kreativnost se ovdje kombinira s nevjerojatnom vještinom i praktičnošću u odabiru oblika i materijala.

Stolica s pletenim naslonom na otvorenom s interneta

Postava serije IASIN uključuje stolice, fotelje, stolice za ljuljanje, stolove i pufove. Glavna značajka dizajna je da se elementi iz prošlosti nadopunjuju robusnim inovativnim materijalima, modernim tehnikama i ručnim zanatom.

Zahvaljujući svemu tome, namještaj postaje uistinu jedinstven. Slušalice i pojedinačni namještaj svestrani su jer se savršeno uklapaju u bilo koji prostor. Ovaj se namještaj može koristiti i u zatvorenom i na otvorenom.

Materijal sjedala naglašava estetiku tradicionalnog španjolskog namještaja, koji je postao inspiracija za predstavljenu kolekciju. Dizajnerica je svom djelu dala dašak svježine i modernosti.

Klupa na otvorenom iz Interneta

Izbor stolova i stolica jednostavan je i aktualan, a lagani dodir berbe daje vam osjećaj kao da ste kod kuće. Stoga, sjedeći na tako nevjerojatnoj stolici ili fotelji, možete osjetiti toplinu i udobnost bilo gdje.

Pogledajte sličan dizajn: Konveksne fasade: sofisticiranost i ljepota u jednom detalju

Komadi namještaja imaju toplinski premaz od čelika i fenolnog lima, izrađen u neutralnim bojama: bijeloj, crnoj, bež i smeđoj. Struktura naslona stolice dolazi u osam različitih varijanti.

Tkanina za presvlake izrađena je od izdržljivog poliestera s povećanom otpornošću na prodiranje vode i druge vanjske utjecaje. Internet je dizajnerski namještaj izvrsne izvedbe s tradicionalnim motivima.

Stolice i klupa na otvorenom iz Interneta

Malo o proizvodnoj tvrtki

Obiteljska tvrtka za IPAINE osnovana je 1941. godine, u početku je tvrtka izrađivala samo pokrivače. Sredinom 80-ih proizvodnja se proširila: započela je proizvodnja visokokvalitetnih tepiha.

A od početka 2000. godine ovdje se bave proizvodnjom isključivo vanjskog namještaja. Poslovna strategija tvrtke je brzo širenje vlastitih proizvoda širom svijeta.

Trenutno tvrtka ima međunarodni status, kao i mnoge trgovine i trgovačke lance u različitim zemljama. Zahvaljujući suradnji s popularnim dizajnerima, uprava tvrtke ojačala je proizvodnu bazu u Španjolskoj.

Tkanje stolice na otvorenom s interneta

Mini-biografija

Diplomirala je arhitektonsku tehničku školu u Madridu, zatim Politehničko sveučilište. Za dizajn se zainteresirala još na fakultetu, a 2010. godine postala je osnivačica tvrtke za izradu dizajna AMAPINA, koja je kasnije postala studio amapina. Od 2012. radi kao dizajner i arhitekt u Londonu.

Materijal stolice na otvorenom iz Interneta

Prekrasne stolice na otvorenom iz Interneta

Klupa-stol i stolica na otvorenom iz Interneta

Vanjske stolice s interneta

Zanimljiv interijer: Vanjski namještaj s parkingom za bicikle

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: