Konveksne fasade: sofisticiranost i ljepota u jednom detalju

Konveksne fasade plave boje u kuhinji

U dizajnu se konveksna fasada naziva prednja ploča bilo kojeg komada namještaja izrađenog od drva obrađenog parom. Nakon toga dobiva vanjski zavoj. Radijalne fasade mogu se izrađivati u različitim stilovima.

Lako se mogu predstaviti u tradicionalnim, modernim, pa čak i rustikalnim interijerima. Arhitektonske građevine s konveksnim fasadama također su prilično česte.

U pravilu su to niske zgrade s prozorima zaljeva smještenim u konveksnim dijelovima tijela. Danas predlažemo da razmotrimo primjere dizajna namještaja s konveksnim fasadama.

Dvostruka taština s blago zakrivljenim prednjim dijelovima izrađena je po mjeri posebno za ovu kupaonicu u tradicionalnom stilu. Ne može se reći da mali lukovi konveksnih fasada zauzimaju previše prostora, ali osobitosti njihovog oblika moraju se uzeti u obzir pri planiranju kompaktnog interijera. Istodobno, unutarnji prostor ormara može se povećati zbog radijalne fasade.

Pogledajte sličan dizajn: Kako pametno koristiti tamne podove kako biste uljepšali i uljepšali svoje dosadne sobe

Sivi kuhinjski namještaj s konveksnim fasadama

A ovo je gruzijska komoda s konveksnom fasadom. Njegove bočne površine koje se stapaju u noge također su blago zakrivljene.

Vintage komoda s konveksnom fasadom

Najvjerojatnije je konveksna fasada ovog toaletnog stolića obložena drvenim furnirom. Mnogo je lakše napraviti zakrivljeni dio od MDF-a, što znači da to objašnjava relativnu jeftinost takvog namještaja.

Taština s konveksnom fasadom

U ovoj modernoj kuhinji ormar s ladicama zakrivljenim prema van postavljen je u središte slušalice ispod poklopca Nape. To je jedini pojednostavljeni element u unutrašnjosti, tako da uvijek privlači pažnju.

Kuhinjski ormar s konveksnom fasadom

Zanimljiv interijer: Krovni krov u obliku slova L u strukturi zgrada s dva okomita krila

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: