Valcer cvijeća: grafike, vez, Tekstil-trenutni cvjetni trend 2013. godine

Prekrasni cvjetni motivi u dizajnu interijera

Poznata poslovica kaže da će kiše u travnju roditi Cvijeće u svibnju. Ali tko kaže da morate pričekati svibanj da biste uživali u bujnom cvjetanju? Pozivamo posjetitelje muzeja dizajna da se upoznaju s modernim trendom dizajna interijera 2013. godine, obilježenim svijetlim cvjetnim motivima i zanimljivim oblicima.

Apstraktni crteži, nježne pastelne boje ili jednobojni otisci stvoreni na temelju boja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kombinacija pastela i cvjetnih ukrasa prilično je tradicionalna, ali zašto ne biste izašli izvan klasičnih shema i dodali malo modernosti?

Svijetle boje i neobične apstrakcije privlače pažnju i omogućuju vam da sobu ispunite bojom i svjetlošću. Ali nemojte misliti da je proljetna pobuna boja nešto sezonsko i prolazno u njemu vreba puno više potencijala nego što se može činiti na prvi pogled.

Prekrasne pozadine s cvjetnim motivom

Ako želite stvoriti sklad u svom prostoru kombinacije mekih pastelnih boja i svijetlih kontrastnih mrlja, tada će vam u tome pomoći pozadine s interneta, koje će unijeti neke odjeke stila 60-ih u interijer.

Svijetli apstraktni otisak na Ikea zavjesama privlači pažnju svojim odvažnim i šarenim dizajnom. Takav par zavjesa može biti izvrstan naglasak u bilo kojoj sobi.

Dizajn interijera kupaonice također se ne može izostaviti iz novih trendova rasipanje ljubičastih ruža na tamnoljubičastoj pozadini čini ovu zavjesu za tuširanje istaknutom među ostalima, dok brončani detalji detalja i biserni sjaj dodaju sofisticiranost.

Pogledajte sličan dizajn: Što čitati? Estetska i funkcionalna stolica za knjige asa iz studija asa

Zavjese za kupaonicu s cvjetnim dizajnom

Možete dodati cvijeće u prostor svoje sobe pomoću ukrasnih jastuka. Apstraktni cvjetni uzorak ili nježni akvarel neće biti samo svijetli detalj, već će također pružiti udobnost i udobnost vašoj sobi.

Vintage note može donijeti jastuk s ručno izvezenim vilinskim cvijetom. Proljeće je vrijeme da dodamo malo cvijeća i našim krevetima. Neobičan motiv jaglaca, dizajniran u modernom prirodnom stilu danas, izgleda svježe i moderno.

Ili, na primjer, kao da je platno s uzorkom plavo-bijelog kompleta sastavljeno od komada mozaika, pružit će hladnoću svom vlasniku čak i po vrućini. Tepisi u unutrašnjosti kuće još su jedno polje na kojem mogu cvjetati divni cvjetovi: od narodnih ukrasa do slika.

Dakle, danas cvjetni motiv nije ništa drugo do modernizirani klasik. I uvijek možete dati svježinu svom interijeru, dodajući mu malo cvijeća, ili ih učiniti svijetlim naglascima, posebno sada, tijekom proljetnih praznika!

Zavjese s cvjetnim dizajnom

Tapaciranje jastuka cvjetnim dizajnom

Prekrasan cvjetni jastuk

Cvijet na presvlaci jastuka

Posteljina s cvjetnim dizajnom

Plava cvjetna posteljina

Ručno izvezeni ručnik

Cvjetni ukras na presvlaci od tkanine

Neobičan cvjetni ukras na presvlaci od tkanine

Zanimljiv interijer: Mogućnosti ukrašavanja noćnog ormarića u maloj spavaćoj sobi

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: