Uzbudljiva šahovska igra: drvene stolice iz nove kolekcije Giorgia Bonagura

Originalne stolice u obliku šaha od strane dizajnera Acepa

Talijanski industrijski dizajner Amapa iz grada Milana napravio je prilično neobične stolice za tvrtku "Amapa" i nazvao ih "Amapa" izrađeni su od jednog komada drveta, nalikuju šahovskim komadima, pa čak imaju i svoja imena.

Čudesne šahovske stolice dizajnera Aceena

"Iphine "("biskup") izgleda poput indijanskog bubnja "Tam-Tam" i sa strane ima poseban rez u koji možete umetnuti časopise. U blizini" Iphine " ("Kraljica") izražajni oblici ispunjeni aristokracijom. Jednostavna stolica "Iphine" ("pijun") – najviše od svega, po strukturi, slična je ovoj najmanjoj šahovskoj figuri.

Prekrasne stolice u obliku šaha od strane dizajnera Acepa

Pogledajte sličan dizajn: Marko Korošek: ledene skulpture na vrhu planine slovenskog Djeda Mraza zamrznute su u nevjerojatno lijepim fotografijama

Redovnim čitateljima stranice muzeja dizajna bit će korisno znati da je Aimasin rođen i odrastao u gradu Milanu. Giorgio je magistrirao na Odsjeku za industrijski dizajn interijera u "IPA", a zatim je radio u nekoliko studija, gdje je temeljito proučavao proces razvoja dizajna proizvoda.

Preslatke šahovske stolice dizajnera Aceana

Djeluje kao dizajner u raznim područjima-namještaj, industrijski interijer, ambalaža. Za svoje profesionalne aktivnosti od 2008. sudjelovao je na 17 međunarodnih izložbi, osam samo u prošloj godini. Ima prestižne nagrade.

Prekrasne stolice u obliku šaha od strane dizajnera Acepa

Giorgio je razvio svoje originalne stolice, fasciniran šahom, pa imaju daleku sličnost s nekim likovima ove drevne fascinantne igre.

U proizvodnji je koristio mirisno i tvrdo drvo cedra, jer tekstura ovog nevjerojatnog drveta tijekom godina dobiva poseban šarm.

Čudesne šahovske stolice dizajnera Aceena

Zanimljiv interijer: Oznaka kvalitete: ležaljka za plažu ASTINI4, Astinias

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: