Oznaka kvalitete: ležaljka za plažu ASTINI4, Astinias

Prekrasna ležaljka u unutrašnjosti dnevnog boravka

U ime IPAIN4 kodirana su prva slova imena i prezimena Le Corbusiera, čovjeka poznatog u arhitektonskim krugovima. No, nekoliko je ljudi sudjelovalo u dizajniranju ove teme, uključujući Pierre Jeanneret i Charlotte Perriand.

Razvijajući ga i ostali interijer atribute za izlaganje Salon d 'Autumn1e u 1928, tvorci poštuje ideje, nazivao gospodarom Le u izdanju L' Art Décoratif d 'aujourd' hui.

Jedna od ideja čiji je sljedbenik bio, učinak gotovo potpunog spajanja tijela s komadom namještaja na kojem se osoba smjestila.

U to vrijeme nije išlo dalje od demonstracijskih eksponata i proizvodnje pojedinačnih primjeraka. Tek u zalasku pedesetih godina Hadi Veber, ljubitelj le Corbusierovog talenta, počeo je serijsku proizvodnju prema autorovim projektima.

Prvo pravo na proizvodnju namještaja za dom pripalo je Marci Iphine 1964. godine. Od tog trenutka krenula je serija od interneta, koja je odražavala najhrabrije i najgenijalnije ideje dvadesetog stoljeća. 191.160 kuna koliko košta ležaljka za plažu u Rusiji. Možete ga kupiti u salonima "Dekoracija ekstra klase".

1

Koristeći autorske skice iz 1920-ih, tvrtka je zaključila da bi ovaj predmet trebao imati dimenzije 160 cm sa 56,4 .

Lijepa ležaljka s naslonom za glavu

2U početku je na svaki proizvod stavljen serijski broj, a kasnije su počeli dodavati oznake koje su potvrđivale autentičnost proizvoda. Kompletni set, koji uključuje broj, logotipe asa i asa, potpise suradnika, koristi se od 2010. godine.

Pogledajte sličan dizajn: Martin Huck: jedinstvene snimke erupcije vulkana Calbuco zastrašujuće su i očaravajuće

Logotip proizvođača na ležaljci

3

Vrlo često možete pronaći ležaljku koja je prekrivena pjegavom kožom krave ili malog konja, iako postoje predstavnici u drugim nijansama. Ali u svakom slučaju, uvijek na stranicama proizvođača možete provjeriti autorove boje.

Prekrasna ležaljka prekrivena kravljom kožom

4U proizvodnji se koriste čelične cijevi koje su međusobno zavarene bešavnim zavarivanjem kako bi se osigurala maksimalna čvrstoća. Da biste držali madrac, povucite trake vrlo čvrsto kako biste napravili okvir.

Jedinstvena ležaljka za ljuljanje

5

Svi dijelovi ovog kreveta međusobno su mobilno povezani, što vam omogućuje lako rastavljanje ove strukture.

Kožni remen, dizajnerska ležaljka

6

Ako ste u svojoj ležaljci primijetili oštre izbočine na spojevima dijelova, onda ste vjerojatno dobili lažnjak. Izvorne stvari praktički nemaju izražene šavove.

Pričvršćivanje jedinstvene ležaljke

Zanimljiv interijer: Ikonski namještaj Nizozemskih dizajnera Ama – stolica u industrijskom stilu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: