Uradi sam Drvo života: izvorni žičani bonsai iz SAD-a iz Interneta

Prekrasan bonsai iz Interneta

Osjećate veliko zadovoljstvo gledajući ova sićušna stabla uvijena od bakrene žice različitih boja od strane američkog kipara Cinema.

Bonsai je prilično stara i dobro poznata umjetnička forma. Ali ta se djela odlikuju jednostavnošću i istodobno jedinstvenošću oblika u usporedbi s djelima drugih majstora.

Rezultati njegovog stvaralaštva na prodaju. Imate jedinstvenu priliku kupiti prekrasna stabla na internetu.

Ova serija komada naslovljena je stabla bonsai od žice na Internetu.

Kultura uzgoja takvih minijaturnih kompozicija postoji gotovo 2000 godina. Unatoč činjenici da je nastao u Kini, stekao je široku popularnost u Japanu.

Čak i ime dolazi upravo od japanskih sastojaka: ACE – niski spremnik i ACE – biljka. Trenutno je ova egzotična umjetnost prepoznata u cijelom svijetu. Mnogi ljudi izvan istočnoazijskih zemalja pokušavaju shvatiti ovu znanost, bez obzira na zemljopisni položaj.

Čudesni bonsai iz Interneta

Vjeruje se da uzgoj ukrasnih biljaka i pažljiva briga o njima na najpozitivniji način utječu na duhovni razvoj osobe. Prosječna starost malih stabala je oko 30 godina, ali u zemlji izlazećeg sunca naučili su produžiti svoj život na pet stoljeća!

Za Japance to nije samo posjedovanje posebnog znanja i disciplina svakodnevnog zalijevanja kućnog ljubimca dva puta dnevno, već i kontinuitet generacija. Što je starije živo stablo, to je ljepše. U malim stalcima na minimalnom prostoru majstori stvaraju graciozne prirodne kompozicije i bajkovite krajolike.

Pogledajte sličan dizajn: Endre Penovak: jedinstvena tehnika akvarela slika gracioznih mačaka i pahuljastih pilića

Postajući ponosni vlasnik bonsaija, ali bez odgovarajućeg znanja, strpljenja i ispravnog psihološkog stava, možete uništiti biljku. Možda je to ono što je inspiriralo Aisine da stvori svoj ciklus virtuoznih replika gracioznih minijaturnih patuljaka od žice. Izrada takve kreacije ne traje desetljećima, ali zahtijeva određenu vještinu i koncentraciju.

Divan bonsai iz Interneta

Pogledajte pobliže: svaka mini skulptura ima tako prirodan izgled i savršenstvo obrisa da, vjerojatno, ne samo da bih stvarno želio promatrati rad majstora. Svaka minijatura je drugačija, kao i živa bonsai stabla, čije modifikacije imaju svoja imena.

Postoje samo četiri glavna stila:

  • tekkan-veličina-ravna okomica, stablo s apsolutno ravnim deblom;
  • sajakan-nagib-stablo čije je deblo značajno nagnuto na jednu stranu;
  • kengai-kaskada-deblo ovog stabla usmjereno je isključivo prema dolje;
  • bankan-stablo s deblom uvijenim poput vrpce.

Osim osnovnih stilova, postoji mnogo više izvedenica, za popis i opis kojih će biti potrebna zasebna tema, jer značenje ove umjetnosti leži u nedostatku ograničenja u kreativnosti.

Postoje stolne, podne i zidne opcije bonsaija. Stabla su po visini podijeljena u pet klasa, ali postoje samo tri glavne:

  1. Mini-5 do 15 cm;
  2. klasično – od 15 do 60 cm;
  3. veliki – od 60 do 120 cm.

Nevjerojatan bonsai iz Interneta

Iphine ima asistenta za Iphine. Stvara prilagođenu keramičku podlogu za svaku skulpturu. Rezultat ima čaroban, uistinu savršen izgled. Za izradu minijature potrebno je oko tri sata vremena i oko pet metara žice za izradu minijature, a njegovi se radovi prodaju nevjerojatnom brzinom.

Umjetni bonsai danas su vrlo moderan ukras.

Nakon što pogledate rad priznatih majstora, možete pokušati napraviti samostalnu proizvodnju samo iz zabave, kao hobi, kako biste smirili živčani sustav i razvili kreativnu maštu.

Materijali ljubaznošću TV-a.

Svijetli bonsai iz Interneta

Neobični bonsai iz Interneta

Kreativni bonsai iz Interneta

Zanimljiv interijer: Zlato i srebro u dekoru saksija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: