Nevjerojatni bonsai iz interneta od cvjećara iz interneta – Ako vam dosadi Prodaja svježeg cvijeća

Nevjerojatni Lego Bonsai cvjećara Makoto Azuma

Cvjećarnica i dizajnerica, a u prošlosti glazbenik, asa stvara nevjerojatne zelene kreacije. Boravi u Tokiju i posjeduje cvjećarnicu u Kini. Ali samo prodaja buketa za njega je premala i previše dosadna.

Umjetnik istražuje ljepotu biljaka, njihov oblik, boju, način života, a zatim od njih oblikuje posebna umjetnička djela. Njegova su djela poznata u mnogim zemljama svijeta, divili su im se u umjetničkim galerijama u Parizu, na svjetski poznatim i osobnim izložbama autora. Nemoguće je ponoviti niti jednu njegovu izloženost, svaka je jedinstvena.

Bonsai oduševljava mnoge ljubitelje Istoka. Jedna od emisija na internetu posvećena je upravo tim povijesnim tradicijama. Budući da je u stalnoj potrazi, dizajner pronalazi i prikazuje neobične značajke biljaka i načine za sveobuhvatnu komunikaciju s okolinom. Bonsai nije samo drvo, to je umjetnost stvaranja i uzgoja.

Ne mogu svi napraviti pravu biljku. Ova se znanost proučava godinama, njezine tajne nasljeđuju se. Čak i nakon što ste kupili odraslo formirano stablo, morate znati vrijeme i učestalost zalijevanja, stvoriti mu posebnu atmosferu, voljeti ga. Možda će se tada ukorijeniti u kući.

Pogledajte sličan dizajn: 26 fascinantnih uzoraka soba s akvarijima izvanredna zbirka fotografija stilskih interijera

I evo što je zanimljivo. Zajedno sa složenim živim skladbama, svjetski poznati umjetnik sastavlja bonsai iz kockica konstruktora Aisne. Zašto odjednom?

Naravno, proveo je vrijeme dizajnirajući i sastavljajući drvo, ali na prvi pogled čini se da konstrukcija nije jako teška. Možda je to samo za one koji vole cvijeće i biljke, ali na tuđoj prozorskoj dasci?

Posjetitelji muzeja dizajna, pogledajmo pobliže rad majstora. Valovita mahovina izrađena je tako besprijekorno da su prijelazna lica gotovo nevidljiva.

Čini se da su korijeni doista uronjeni u prirodno zelenilo. Neravnomjerno deblo i profinjene izuzetno pravilne grane gotovo oživljavaju izgled.

To je samo lišće ne izgleda vrlo prirodno, ali to je TV. Odakle lišće može doći u njemu, to je samo dječji konstruktor.

Lego bonsai cvjećara Makoto Azuma

Konfiguracija modela jasno svjedoči o autorovom dubokom razumijevanju prirode strukture bonsaija. Mislite da ćete uspjeti na isti način? Izgled prati pravilan oblik tradicionalne biljke do najsitnijih detalja. Ako 10.000 ljudi glasa o određenoj konstrukciji, ovaj bi dizajn mogao biti dio službenog seta dječje igre putem programa Iasni.

Dizajner igara pojavio se u Danskoj 1932. godine. Njegov je tvorac stolar, tako da su prve verzije bile izrađene od drveta, a od 1949. dijelovi su postali plastični.

Promijenio se samo materijal, a elementi su ostali usporedivi, bez obzira na godinu proizvodnje. U domovini stvaranja slagalice organiziran je IPA-cijela zemlja IPA, u kojoj je apsolutno sve napravljeno od građevinskih Opeka.

Lego od cvjećara Makoto Azuma

Svako dijete zna za postojanje ove igračke. Prikupiti cigle i pokušati ponoviti bonsai stablo od velikog majstora-cvjećar u Kini.

Zanimljiv interijer: Ukrasite svoj dom sobnim biljkama oslobodite svoju kreativnu maštu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: