Trend dizajn interijera: mat sjaj mjedi i svjetlucanje tankog stakla

Doručak na sklopivom staklenom stolu

Lijep i koristan element u vašem domu

Za sve posjetitelje muzeja dizajna nudimo izbor stilskih dodataka. Sada mnogi ljudi jako vole modne trendove moderne umjetnosti i dizajna.

Danas koriste najoriginalniju kombinaciju: mjed i staklo. Gotovo svi umjetnici eksperimentiraju s tim materijalima, ponovno stvarajući atmosferu prošlosti u novoj interpretaciji.

Jedan od načina vizualnog ažuriranja metala je kombiniranje sa staklom. Zaboravite teške bakrene figurice i svijećnjake iz 70-ih i 80-ih. Ono što ćete sada vidjeti je novi trend.

Zanimljivi dodaci

Počnimo s priborom koji služi za ukrašavanje zidova, stolova i polica. Predstavljamo Vam terarij s mesinganom bazom iz Interneta-izvrstan način za uređenje interijera kod kuće.

To će dodati malo retro raspoloženja vašem domu. Slažete se, ovo je već neovisan element, a ne samo dodatak za interijer?

Zeleni kutak u akvariju

Moderan akvarij

Asocijacije na antiku uzrokuju ukrašavanje antičkim ukrasima. Ako tražite način da unesete renesansni ugođaj u dom, onda se odlučite za Ace iz studija Acepa. Tanko puhano staklo savršeno se usklađuje s čvrstim, ali elegantnim okvirom.

Veliki pješčani sat

Pješčani sat

Prekrasna Francuska preša za kavu s interneta dodati će zlatni sjaj. Ali zapravo je izrađen od obojenog nehrđajućeg čelika, ali ako to nikome ne kažete, nitko to neće primijetiti. Mora postojati mala misterija, zar ne?

Zlatna preša za kavu

Ulijte svoju omiljenu kavu

Tražite kako spojiti tako različite materijale? Pogledajte dolje! Stavite kućni pribor za prvu pomoć u mjedeni ormarić "starinski" od Ace. Prilično je sličan industrijskom zbog zakovica i tvrdog metalnog okvira.

Pogledajte sličan dizajn: Mjesec spektakularnih interijeraznak početka godine s uglednih dizajnerskih foruma

Kućni pribor za prvu pomoć u zlatnom okviru

Nevjerojatan kućni pribor za prvu pomoć

Prekrasni rasvjetni elementi

Kad Metal zasja u umjetnom svjetlu, nehotice se javlja posebno raspoloženje. Većina proizvoda od ovog materijala su lusteri, svjetiljke, sjenila itd.p. Kreativna Art Nouveau svjetiljka s funkcijom tri u jednom, Dostupna u varijanti s tri i četiri luka. Zapanjujući dodatak u potpunosti je izrađen ručno.

Zlatni luster s četiri žarulje

Naglasak na svjetlu

Sljedeći jedinstveni primjerak razlikuje se zatamnjenim staklenim nijansama od majstora puhača stakla i mjedenom podlogom. Divan luster stvoren je u NASA-i.

Zlatni luster s malim žaruljama

Izvrstan dodatak

Volite li originalne predmete interijera? Što kažete na brodsku svjetiljku? Pogledajte, njegov je okvir izrađen u antičkom stilu. Koristili su se prije više od 50 godina na brodovima, sada je poliran do bakrenog sjaja i ukrasio kuću novih vlasnika.

Strop u zlatnom rezu

Morski atributi u vašoj sobi

Sljedeća moderna svjetiljka ima zakrivljeni oblik: izrađena je od čvrste cijevi. Mat je i tajanstveno sjaji u večernjem sumraku. Usput, unatoč prividnoj statičnosti, dizajn se lako može okretati.

Zlatna zidna svjetiljka

Funkcionalna rasvjeta

Slažete se, nalikuju velikom novogodišnjem vijencu. Utičnice za svjetiljke izrađene su od metala. Osim toga, dostupne su dvije opcije duljine.

Vijenac od žarulja

Više svjetla, više stila

Namještaj koji kombinira različite materijale

Današnji pregled završava s tri zanimljiva predmeta. Prvi staklena polica s tri sloja, sa svih strana uokvirena mesingom.

Polica za knjige u dnevnoj sobi

Udobno znači stilski

Za sljedeći primjerak stvoren je čvrsti stalak od žutog metala. Dizajnerski stol za dizajn izgleda hirovito, kombinirajući krhkost i pouzdanost u isto vrijeme.

Stolić za kavu sa staklenim vrhom

Funkcionalni stolić za kavu

Savršeno za brze zalogaje ili kao podmetač za male predmete. Metalni namještaj trenutno je u modi.

Zanimljiv interijer: Nevjerojatni metalni zidni ukrasi za ljubitelje proizvoda od ovog materijala

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: