Izbor zapanjujućih kaskadnih lustera-sjaj luksuza i elegantan sjaj u vašem interijeru

Kako pravilno organizirati rasvjetu – jedna od glavnih poteškoća u dizajnu.

Ovaj post na

Ručak sa zvijezdama

Posljednjih godina moderan je trend objesiti nekoliko svjetiljki iznad stola Idi jedan veliki. Ali padajući luster puno je zapaženiji izbor.

Neki misle da će u malim prostorima biti glomazan, ali to nije sasvim točno. U otvorenom tlocrtu s njim lako možete vizualno zonirati blagovaonicu.

Još jedna neosporna prednost lustera je jedinstveno svojstvo da odmah obratite pažnju na sebe. Samo nemojte pogrešno izračunati veličinu.

Veliki modeli izgledaju dobro u prostranim i svijetlim sobama, dok će u manjim sobama biti prikladne prozirne i prozračne opcije.

Pogledajte sličan dizajn: Sjajna rješenja oko nas žuto-zlatni akcenti u divnim interijerima

Zakoračite prema stilu

Raznolikost dizajna i rješenja je nevjerojatna – kaskadni luster može se usporediti s elegantnom skulpturom. Potpuno ljepota svjetiljke otkriva se u prostoru iznad višekatnog stubišta.

Moderni proizvodi imaju 18-38 izvora svjetlosti, proporcionalno raspoređenih po cijeloj visini.

Pokušajte nadopuniti unutrašnjost spiralnim ili kaskadno zamršenim modelom. Odaberite sastav, uzimajući u obzir oblik ograde – i dosadni tamni marševi blistaju nepoznatim kunaovima.

Sjajni centar

Bilo bi pogrešno pretpostaviti da su kaskadni lusteri primjenjivi samo u blagovaonicama i na stepenicama. To je jednostavan i moćan način za dodavanje karizmatične privlačnosti bilo kojem prostoru.

Stepenasta konstrukcija iznad stolića za kavu u dnevnoj sobi ili kristalni šiljci u kupaonici-možda ćete pronaći upravo onaj detalj koji je toliko nedostajao vašem interijeru!

Bez sumnje, ovo nije izbor za sive osobnosti. Hipnotička slika oduševit će vaše goste. Pružite sebi priliku da svijet vidite na novi način!

Zanimljiv interijer: Novi luster u palači Versailles raskošna kristalna kompozicija iz Interneta vrijedna kraljevske kontemplacije

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: