The Verge je sve: uredan kaos u elegantnim modnim rasvjetnim tijelima Daniela Backkera

Modna rasvjetna tijela: prekrasan luster od NASA-e Daniela Backkera

Pozdrav dragi posjetitelji naše stranice o dizajnu! Često vam nudimo svijetle predmete interijera za dom i ured. Na stranicama stranice 

Na

Cijela serija temelji se na okruglim svjetiljkama, od kojih se svaka sastoji od stotinu i pol pojedinačnih svjetiljki. Dizajner je inspiraciju za predstavljeno djelo crpio iz sličnih djela koja je susreo u muzejima umjetnosti 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća.

Zanosni luster od NASA-e Daniela Backkera

Čudesni luster od NASA-e Daniela Backkera

A onda je upravo pri ruci došao natječaj za tvrtku Clippants. Upravo je ona pomogla autoru da lansira jedinstveni komad namještaja u masovnu proizvodnju.

Pogledajte sličan dizajn: Plastične staze tvrtke Pappelin

Izbor obojenog acetata je zbog prozirnosti, zasićenosti i lakoće. Ovo je idealno za ovaj projekt i ukrasit će unutrašnjost bilo koje sobe.

Jedinstveni luster od NASA-e Daniela Backkera

Um-puhanje lusteri od oceana

Luster za animaciju Daniela Backkera

U procesu stvaranja kompozicije dizajner je više puta mijenjao materijal i raspored manjih reflektora, nastojeći stvoriti maksimalan učinak igre svjetlosti. Rezultat je bio prilično elegantan, ali istovremeno glomazan luster s nagibom prema staroj minimalističkoj i postmodernoj.

To će vam pomoći stvoriti mistično i kreativno okruženje u unutrašnjosti koje će zadiviti maštu i privući pogled svojim jedinstvenim i spektakularnim izgledom.

Također treba napomenuti savršenu geometrijsku ispravnost svakog lica i cijelog detalja u cjelini. Vaš uobičajeni interijer na bizaran način promijenit će difuzno svjetlo takvih svjetiljki.

Dizajnerske svjetiljke su lijepe u svojoj izvedbi. Mogu se koristiti i u stambenim i u poslovnim prostorima.

Pažljivo pogledajte ove jedinstvene slike i odgovorite na pitanje Želite li kupiti takvu stvar ili je predstaviti kao poklon?

Zanimljiv interijer: Dainer stvari za interijer u vještom ručnom tkanju od Ace

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: