Plastične staze tvrtke “Pappelina”

Kreativna staza od Pappelina

S razvojem kemijske industrije, umjetni proizvodi počeli su se proizvoditi paralelno s vunenim i tkanim tepisima. Po svom dizajnu i shemi boja ni na koji način nisu inferiorni od prirodnih tepiha.

Bilo ih je lako usisati, očistiti ručno, pa čak i oprati bez straha za postojanost boje. Potrošači su bili zadovoljni svime.

Industrija tepiha već je sredovječna industrija. Ima mnogo stoljeća. Neki ekskluzivni primjerci koji su preživjeli do danas sada se čuvaju u muzejima, ali ih nije moguće koristiti, jer se mogu raspasti u prah. Tepisi od sintetičkih materijala su druga stvar. Pažljivim i pažljivim stavom predodređeni su za dugovječnost.

Pokroviteljima muzeja dizajna sada će se reći i pokazati koje Prostirke i tepihe koriste moderni Europljani. Tepih nije samo podna obloga, to je ukras svakog doma.

Svaki vlasnik odabire tepihe različitih boja po svom ukusu. Tepisi zahtijevaju preciznu i dugotrajnu njegu kako bi stvorili posebnu atmosferu u sobi.

Pogledajte sličan dizajn: Kamin visoke tehnologije

Nedavno su Šveđani u prodaju bacili umjetne tepihe koji se praktički ne mogu razlikovati od tkanih ili vunenih proizvoda.

Skeptici se odmah mogu zamjeriti i izjaviti svoju tvrdoću, neugodnost i nespretnost. To će značiti da većina potrošača još nije upoznata sa prostirkama tvrtke "Pappelina".

Švedski proizvođač savršeno kombinira kvalitetu, funkcionalnost i dizajn. Proizvodi se proizvode u potpunosti u skladu s umjetnošću tkanja zemlje.

"Pappelina" nudi staze sa svijetlim svježim bojama i originalnim crtežima. Dizajn tepiha je neobičan i stoga vrlo atraktivan.

Svi su modeli izvrsni za upotrebu u dnevnim sobama, hodnicima, kuhinjama, kupaonicama i na otvorenom. Tepisi su izdržljivi i ne zahtijevaju posebnu njegu. Mogu se očistiti ručno ili isprati u perilici kunalja na temperaturi od + 30 stupnjeva.

Fotografije u nastavku prikazuju modele pjesama "Pappelina" . Među njima su najpopularniji Vera, Lisa, Mose, Lilo, Molly i Aki.

Trake na tepihu od Pappelina

Krugovi na tepihu od Pappelina

Svijetla boja tepiha od Pappelina

Zanimljiv interijer: Kupujemo udobnost i udobnost: kako kupiti tepih i ne pogriješiti? Obratite pažnju na sitnice!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: