Svijetli tonovi u središtu pozornosti: zbirka prekrasnih snimaka za sve prigode

Svijetle boje zahvaljujući osvjetljenju

Gajim nježne osjećaje prema svim vrstama dizajna! Najomiljeniji način obilježavanja entuzijazma unutarnjeg uređenja je slijediti snimke proizvoda i umjetničke orijentacije i primijetiti kako promjene utječu na područje interijera.

Trend dizajna posvećen je bogatstvu tonova. Dalje, postoje dvije fotografije iz dizajna. Na jednoj fotografiji, obilne boje u sredini, s bundevom na središnjem planu. Prigušeno osvjetljenje, najdubljih boja je vrlo važno, čini se da su svjetlije.

Prelazak iz tamne u svijetlu boju utječe na sam dizajn. Za vas ljubitelje Ina-Ina, u današnjem članku ćemo vam reći zanimljive kombinacije obilnih boja na slici.

Foodie Astronom

Vrijedno je započeti s blagovaonicom. Možete vidjeti svečani stol. Nema potrebe pribjegavati svijetlim šarenim tonovima pozadine, dovoljan je bijeli ili mramorni stol koji će biti nadopunjen svjetlinom i šarenilom hrane.

Svečani postavljeni stol

Skup svijetlih predmeta na tamnoj pozadini, ne manje popularan. Te će voćne kompozicije biti teško uočiti izvan studija. Na slici je visoka umjetnost s elementima antike.

Različite vrste krušaka

Duboke i jednostavne nijanse dizajnirane su ne samo za snimanje hrane, već i za druge. Ispod je prikazano.

Izvanredni kompot

U minimalističkom stilu često se koristi siva pozadina, a na njoj se miješaju metali. Vrlo često koristite zlatne elemente na sivoj pozadini.

Pogledajte sličan dizajn: Odmor bez stola: neobične ideje za stan koji će vam pomoći uštedjeti prostor i omogućiti vam da proslavite događaj na zabavan i nezaboravan način

Vrč za kuhanje čaja

Slična kombinacija, samo na ovoj slici koristi se mramor u kombinaciji sa zlatnim nehrđajućim čelikom, a uz to dolazi i alkoholno piće.

Zlatni kuhinjski aparati

Razni predmeti

U kulinarskom odmoru glavnu ulogu igra ne samo hrana, već i svijetla rasvjeta. Zrcalna bakrena viseća svjetiljka izgleda vrlo svijetlo i impresivno na tamnoj pozadini.

Boca u izvanrednom dizajnu

Sljedeća fotografija prikazuje sezonske elemente, naime jesen i zimu. Svijetle su i šarene u unutrašnjosti s tamnom pozadinom.

Svijetle boje šalova

Ne samo da su sivi tonovi relevantni, različiti obojeni interijeri jednako se kombiniraju s njim.

Vaze za razne biljke

Tamne boje u unutrašnjosti

Na sljedećoj fotografiji bit će dizajn kuhinje u kojoj se zlatna boja kombinira s drvenim predmetima, a koriste se i sive i tamno sive nijanse.

Siva kombinacija kuhinje i kuhinjskih uređaja

Ako je na prethodnim slikama sve bilo povezano s blagovaonicom, na ovoj je slici spavaća soba, ali želio bih primijetiti da pozadina ostaje tamna, a prevladavaju i sivi tonovi.

Ova prekrasna spavaća soba kao umjetničko djelo, cvijeće i sanjive teksture oživljavaju tamnim zidovima ovog prostora:

Prekrasna spavaća soba

Na sljedećoj slici mekani kauč, poput svijetle točke na sivoj pozadini, cvijeće i boca s alkoholnim pićima dodaju svjetlinu i šarenilo.

Šarena dnevna soba

Nije ni čudo, ali nijanse sive su popularan ove sezone! Možete se okružiti sivom bojom ili elementima sive boje.

Zanimljiv interijer: Svijetli akcenti u boji u unutrašnjosti: vlastitim rukama stvaramo volumetrijske zidne ukrase

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: