Odmor bez stola: neobične ideje za stan koji će vam pomoći uštedjeti prostor i omogućiti vam da proslavite događaj na zabavan i nezaboravan način

Neobične ideje za stan: svečani ukras

Neobične ideje za stan koji mogu pomoći u organizaciji odmora

Kasica prasica svakog gostoljubivog vlasnika trebala bi imati neobične ideje za stan koji će vam pomoći da izbjegnete neugodne situacije. Vjerojatno se to dogodilo mnogima: prijatelji pozvani na zabavu dovode sa sobom svoje poznanike koji nemaju gdje posaditi. Ali to uopće nije razlog za paniku! Ideje u nastavku pomoći će organizatoru događaja da ostane na vrhu čak i u ovoj situaciji.

Prije nego što odlučite kako organizirati proslavu bez stola, morate pažljivo razmotriti jelovnik. Ako gostima ponudite lagane zalogaje, mogu ih jesti stojeći.

Neobične ideje za stan: minijaturni sendviči

Gostima možete ponuditi sendviče i druge minijaturne grickalice

Pogledajte sličan dizajn: Nove dizajnerske kolekcije namještaja autora iz cijelog svijeta

Možete koristiti stolić za kavu. Pokrijte ga stolnjakom, stavite poslastice i pića u slatka jela i zapalite nekoliko svijeća-stvorit će ugodnu atmosferu.

Neobične ideje za stan: postavljanje stola

Postavljanje stola za kavu

Stvaranje marokanskog okruženja s pufovima i jastucima raširenim na podu pružit će dodatno sjedenje i opušten osjećaj.

Neobične ideje za stan: svijetli otomani različitih boja

Pufovi i podni jastuci za stvaranje dodatnih sjedala

Ako je stol premalen da stane na sve poslastice, stara kolica ili nešto slično mogu se koristiti kao šank. Dovoljno je malo ukrasiti košaricu i na nju staviti nekoliko čaša i raznih pića.

Neobične ideje za stan: bar na kotačima

Bar na kotačima

Najjednostavnije rješenje je zamoliti goste da ponesu nekoliko stolica. Ove stolice postavljene u krug stvorit će ugodnu atmosferu za druženje.

Pretplatite se na naša ažuriranja kako biste dobili više informacija o neobičnim rješenjima za stan i zanimljivim interijerima.

Zanimljiv interijer: Transformacija kuće na jezeru: bijeli interijer sa svijetlim naglascima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: