Sofa

Sofa

U novije vrijeme popularna španjolska tvrtka za namještaj, asa, koja postoji na tržištu gotovo dvadeset godina, u svoju je najnoviju kolekciju uvrstila vrlo elegantnu sofu pod nazivom asa.

Njegov projekt osmislili su talentirani stručnjaci u dizajnerskoj tvrtki Aziponi. Odlikuje se jedinstvenim oblikom i čisto ženskim šarmom.

Ovaj kauč može biti ukras najluksuznijih interijera, ne isključujući kraljevske apartmane. Mladi dizajneri jako su se trudili voditi brigu o svakoj sitnici i pažljivo razraditi svaku njezinu krivulju kako bi izgledala privlačno iz bilo kojeg kuta.

Kao rezultat toga, postigli su činjenicu da je u većini interijera u većini interijera središnji dio soba. Izgleda šarmantno sa svih strana, tako da nema smisla gurati ga uza zid.

Pogledajte sličan dizajn: Sferna magija: lusteri u obliku kugle iz Interneta lako će transformirati unutrašnjost vašeg prostora

Ona je vrlo sličan mladi flert, koji je prvi put u društvu i nastoji pokazati svu svoju privlačnost.

Elegancija i gracioznost ove sofe neće ostaviti ravnodušnim nijednog ljubitelja lijepog namještaja. Zanimljiv dizajnerski nalaz bili su metalni nosači koji, kao da podižu naslon iznad sjedala, i zlatna rešetka koja drži drvene noge zajedno.

Još jedan uspjeh stručnjaka može se smatrati pravilno odabranim tkaninama za presvlake. Razlikuju se u boji i teksturi, ali općenito daju sofi jedinstven i egzotičan karakter. Sjedalo u mirnoj ružičastoj nijansi savršeno se usklađuje sa svijetlim prošivenim leđima fuksije.

Senzualne obline siluete nazire se suptilno poput obrisa velikog klavira. To je najvjerojatnije razlog zašto je dobila ime svjetski poznate pijanistice i pjevačice Nine Simone.

Stručnjaci za uređenje interijera vjeruju da će se namještaj ove vrste najbolje uklopiti u atmosferu glazbene sobe ili boudoira, završenog u sličnoj shemi boja.

Tapecirano sjedalo i drvena noga sofe

Zanimljiv interijer: Status vašeg doma-luksuzni dizajnerski namještaj za dnevne sobe i spavaće sobe

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: