Udobna multifunkcionalna sofa Ace-Ace:posebna sofisticiranost minimalizma

Jedinstveni multifunkcionalni kauč Ace-Ace iz acese

Site Museum of Design nudi vam nedavno predstavljenu novu kolekciju sofe iz Hrvatskog studija Nazionale. Njihova prekrasna kreacija kombinira tri glavna aspekta udobnosti: udoban, praktičan jastuk u obliku izdužene piramide, ergonomsko sjedalo i udoban krevet za opuštanje.

Čudesna multifunkcionalna sofa Cinema-Cinema

Osim toga, ispod proizvoda je ugrađena ladica-prostor za odlaganje, koji postaje dostupan ako je divan kauč u sklopljenom položaju. Prilično je prostran i nije uočljiv. Svijetlocrveno metalno kućište vrlo je u kontrastu s toplom i plemenitom sivom bojom.

Pogledajte sličan dizajn: Udahnite život kamenu i pijesku: stvaranje fantastičnog krajolika od minerala i metala u prozirnoj vazi

Neobične graciozne krivulje vizualno stvaraju iluziju složenog, montažnog "konstruktora". U isto vrijeme, ovaj dizajn namještaja može se pripisati stilu modernog minimalizma, pogodan za različite interijere.

Prekrasan multifunkcionalni kauč Ace-Ace iz acese

Nevjerojatna multifunkcionalna sofa Ace-Ace od acese

Materijali za završnu obradu tkanine koji se koriste kao obloge izrađeni su od održivih materijala. Osim toga, vrlo su kvalitetni i imaju visoku čvrstoću.

Zanimljiv interijer: Prekrasne sofe za čitanje u minimalističkom stilu-televizija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: