Projekti uređenja interijera u jednobojnom stilu-šarmantna raznolikost nijansi

Dekoracija kupaonice

Dragi posjetitelji našeg muzeja dizajna!

Sigurno su mnogi od vas gledali programe na televiziji o dizajnu svog doma. Ponekad bi, umjesto inspiracije, ovo gledanje moglo izazvati strah da se ne možete nositi sa složenošću uređenja doma.

Stoga, ako ste novi u ovom poslu, savjetujemo vam da započnete s jednostavnim koracima. Na primjer, s monokromatskim (ili monotonim) dizajnom.

Prekrasan zid u spavaćoj sobi

I nemojte se bojati riječi: "monokromatski", "monotoni", "jednobojni". To uopće ne znači da će se namještaj otopiti na pozadini zidova i nestati iz vašeg vidnog polja. Shema boja predloženog stila može značiti sve što se može zamisliti: od stroge moderne do elegantne antike.

Siva dekoracija spavaće sobe

Glavna stvar koju treba zapamtiti: "monofoni" je uvjetni naziv. To uopće ne znači da je boja interijera izrađena na monoton način u cijeloj sobi. Vaš moto: jedna boja-mnogo nijansi! Siva do jet crna, ili svijetloplava do tamnoplava!

Pogledajte sličan dizajn: Odjeća Y.A.Danska: ženstvenost i elegancija u svakom detalju

Može se dogoditi da jednog dana primijetite da je na jednom ili drugom mjestu u unutrašnjosti bolje igrati na kontrastima. Dakle, vaše iskustvo kućnog dizajnera je naraslo, sposobnost pravilnog postavljanja boja dosegla je višu razinu.

I vjerojatno ste već otkrili da je poboljšanje umjetničke i estetske slike prostora i namještaja u kući kontinuirani, dinamički razvijajući proces!

Stubište u unutrašnjosti

Kauč u unutrašnjosti

Klasične zavjese u unutrašnjosti

Kamin u unutrašnjosti

Panoramski prozori u unutrašnjosti

Dekoracija kuhinjskog prostora

Crveni stol u unutrašnjosti

Plazma u unutrašnjosti

Veliki prozori u kuhinji

Bijeli krevet u spavaćoj sobi

Frotirni tepih u spavaćoj sobi

Zeleni krevet u spavaćoj sobi

Stolna svjetla u spavaćoj sobi

Zanimljiv interijer: Hladna paleta u interijerima stambenih komanata i u dizajnu kuhinja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: