Podne svjetiljke u modernom stilu: šarmantna svjetiljka u originalnoj kolekciji iz Azipa

Podne svjetiljke u modernom stilu: Kreativni soffit asa od asa

Dragi gosti modnog portala, dobrodošli! U današnjem ćemo članku govoriti o neobičnom komadu interijera koji izgleda vrlo tajanstveno. Podne svjetiljke u modernom stilu izrađene su s ljubavlju i neće vas ostaviti ravnodušnima.

Teško je zamisliti unutrašnjost koja ne bi imala svjetiljke. Ali svijet rasvjete nije samo raznolik, već i nevjerojatan. Uz pomoć svjetiljki ne samo da možete dovršiti sliku sobe, već je i obdariti određenim karakterom, na primjer, razigranošću, promišljenošću, romantikom, dati joj šarm, sofisticiranost i naglasiti besprijekornu originalnost dizajna. Podne svjetiljke u modernom stilu donijet će potreban učinak! U dizajnu postoji zaseban smjer povezan sa svjetlošću, a svake godine postoje tisuće divnih i jedinstvenih lustera.

Dizajn studio Amainas predstavlja ove zime pozornost potrošača novi inovativni asortiman podnih svjetiljki, koji je na tržište izašao u vunenoj verziji s karakterističnim imenom amainas (miss vune), o čemu ćemo danas govoriti na stranicama Muzej dizajna.

Proizvodi na iPhoneu odlikuju se bogatim emocionalnim bogatstvom. Predstavljena serija sastoji se od pletiva s vunenim premazom koji se lako uklanja. To omogućuje pranje i čišćenje bez ikakvih problema. Oblik noge za noge ima šarmantan nagib koji podnoj svjetiljci daje elegantan izgled.

Pogledajte sličan dizajn: Ben Butler: matrična struktura monumentalne instalacije od drvenih letvica

To će vam pomoći stvoriti mistično i kreativno okruženje u unutrašnjosti koje će zadiviti maštu i privući pogled svojim jedinstvenim i spektakularnim izgledom. Vaš uobičajeni interijer na bizaran način promijenit će difuzno svjetlo takvih svjetiljki. 

Neutralni umirujući tonovi svjetiljke ispunit će sobu prijateljskom atmosferom, a nježni Vuneni materijal koji se koristi za stvaranje vanjskog dijela sjenila organizirat će opipljivu kućnu udobnost. Osim toga, formirat će veličanstvenu i izvanrednu instalaciju koja se organski uklapa u stil bilo kojeg ukrasa.

Posebno impresivno izgleda na pozadini unutrašnjosti lovačke kuće, kao što se može vidjeti na fotografiji. Čini se da se negdje iza leđa fotografa nalazi mali kamin i čujete karakterističan zvuk pucketanja gorućeg drva za ogrjev. Fascinantno, zar ne?

Dizajnerska misao se stalno ažurira. Talentirani autori godišnje nude nevjerojatne dizajne podnih svjetiljki, koji ponekad diktiraju moderne trendove u dizajnu interijera. Neki od njih uspješno se koriste za ukrašavanje modnih tematskih zabava ili kao scenografija za fantastične filmove.

Najsenzacionalnije konfiguracije postaju predmet rasprava mnogih publikacija i kritičara. Ali čak i najnevjerojatnije opcije, koje izazivaju oduševljenje, zbunjenost, divljenje i odbacivanje, dokaz su neiscrpnog talenta suvremenih umjetnika. I, naravno, svaki od njih nema lako pravo na postojanje, ali također može pomoći u izražavanju vaše izvanredne individualnosti i svjetonazora.

Možda su naši čitatelji, gledajući ove slike, zaključili i htjeli kupiti jedan od ovih originalnih rasvjetnih uređaja. Promjena u unutrašnjosti barem nekog predmeta dat će svježinu i unijeti nove note u vaš život!

Prekrasna podna svjetiljka Acepa od Acepa

Grandiozne svjetiljke od Acepa

Neobična podna svjetiljka Ama od Ama

Zanimljiv interijer: Čuvari svjetla: geometrijske svjetiljke ukrajinskog dizajnera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: