Prirodno, snažno, pouzdano, tako različito lijepljeno drvo

Konstrukcije od lijepljenih greda

Uzdužno spojene ljepilom i prešom, ploče (lamele) dugo su zauzimale vodeću poziciju u gradnji i uređenju. Ovaj se dizajn naziva lijepljenim profiliranim gredama i čvrsto je ukorijenjen na tržištu.

Često se izbor ovog materijala objašnjava njegovim fizičkim svojstvima. Mnogo je puta jači od ostalih drvenih građevinskih materijala, jeftiniji i lakši od opeke i željeza. Štoviše, Otporan je na vlagu i zadovoljava visoke zahtjeve zaštite od požara. Ovaj nedavni izum koristi se ne samo u izgradnji kuća. Može se koristiti za izradu namještaja, što će osigurati njegovu trajnost.

Šavovi lijepljene ploče

Pogledajte sličan dizajn: Eko-lonac za cvijeće s interneta

Izrađena po principu šperploče spojene ljepilom, greda može doseći 30 metara duljine i imati najrazličitije oblike na zahtjev kupca ili dizajnera.

Konstrukcije od lijepljenih greda u unutrašnjosti

Dekorativnim dizajnom lako možete instalirati grede i podove od takvog drveta ne samo vodoravno, već i okomito, postižući učinak luksuza, pa čak i neke gotike.

Dizajni neobičnih oblika od lijepljenih greda

Lijepljene grede proizvode se najnovijom modernom tehnologijom. Mnogo je manje osjetljiv na pucanje, ne zahtijeva skupljanje. Prikladan materijal koji "diše", jer je drvo, ima svojstva kamena kada je u pitanju dugotrajna primjena. Koristite ga u utjelovljenju u stvarnosti svojih dizajnerskih ideja i dobiti pravo čudo, napravio čovjek.

Zanimljiv interijer: Niša kao komponenta volumetrijskog dizajna stropa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: