Prirodno drvo u unutrašnjosti kuća drevni je materijal, poput same civilizacije

Drveni zid u svijetloj spavaćoj sobi

Nakon što pogledaju izbor ovih prekrasnih fotografija, čitatelji muzeja dizajna shvatit će da bez obzira na moderan dizajn soba u kući, drvo će uvijek izgledati sjajno i na svom mjestu. Nezamjenjiv je u tradicionalnim Hrvatskim nacionalnim interijerima, a ostaje popularan u najnovijim modernističkim smjerovima. Može se koristiti na raznim mjestima.

Ovdje je, na primjer, drveni zid u spavaćoj sobi, koji je sam izrađen u bijelim i svijetlim bojama. Dekoracija daje sobi toplinu i udobnost.

Postoji još nekoliko detalja iste nijanse kao i drveni zid. To dovršava kompoziciju i stvara potpuno savršen prekrasan dizajn.

Drveni zid u bijelom koridoru

U sljedećem primjeru zid je također izrađen od drveta, no obojen je kako bi odgovarao hodniku. Drveni umetak ne narušava cjelovitost cijelog interijera. Naprotiv, daje mu sofisticiranost i originalnost.

Drveni zid u koridoru

Evo još jednog uzorka upotrebe drva. Ovdje se razlikuje i u sjeni i u strukturi od glavnog materijala u kojem je soba izrađena.

Pogledajte sličan dizajn: Jess Findlee: fotografija kolibrića s blistavim gradijentima perja

I opet, to ne samo da ne ometa cjelovitost cijelog dizajna, već daje cjelovitost i udobnost cijeloj kući.

Drvena instalacija na zidu u dnevnoj sobi

Drveni zid iza stepenica

Drveni zid u kupaonici

Drveni zid u dnevnoj sobi

Sljedeći primjeri pokazuju upotrebu drevnog građevinskog materijala kako u jedinstvenim kompozicijama, tako i u stilu koji nam je poznat.

Sve sobe odlikuju se originalnošću i nezaboravnim dizajnom. Slažete se, upotreba rezova drva za ukrašavanje zida divna je ideja!

Jednostavno je nemoguće proći takav dizajn. Ove će opcije zasigurno pobuditi zanimanje i divljenje posjetitelja izložbenog prostora.

Osvijetljeni drveni zid

Zid obložen tamnim drvetom s ugrađenim svjetiljkama izgleda vrlo neobično i istovremeno ugodno. Izvrsno rješenje za hodnik ili malu sobu za opuštanje.

Drvena obloga u spavaćoj sobi

A kako vam se sviđa ova prekrasna spavaća soba? Cijela soba uređena je u svijetlim bojama. Izgleda vrlo prostrano. Veliki prozori smješteni oko perimetra čine ga još voluminoznijim.

Drveni zid u blagovaonici

Drveni zid u dnevnoj sobi

Kao što vidite, drvo je uvijek na mjestu čak i pored najmodernijih završnih materijala.

Zanimljiv interijer: Mali apartmani s izvrsnim drvenim naglascima definitivno će iznenaditi sve

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: