Prekrasni stolovi za stolove

Okrugli modularni stolovi od Ace i Ace

Danas ćemo naučiti o divnim remek-djelima. Snalažljivi dizajneri Ace i Ace napravili su neusporedive proizvode tablice Ace. Mnogi iskusni poznavatelji dizajnerske umjetnosti bili su šokirani njihovom originalnošću i jednostavnošću. Osim toga, takvi će predmeti definitivno postati glavni naglasci u unutrašnjosti kuće.

Stolovi za kavu od Ace i Ace

Pogledajte sličan dizajn: Aina ' s umjetnost življenja-zapanjujući vrhunski namještaj iz Tvornice asa

Serija stolova izrađena je od masivnog hrasta sa satenskim staklenim vrhovima. Stalci mogu postojati kao neovisni dijelovi ili se presijecati na različitim razinama. Na ovaj ili onaj način, oni će vam biti korisni u radu i za postavljanje rasvjetnih tijela, knjiga ili raznih figurica. Njihov je oblik prilično praktičan i istodobno izvanredan. Crne nijanse i boja drveta su univerzalne. Stoga se predmeti mogu staviti u bilo koju sobu.

Modularni dio stolića za kavu od Ace i Ace

Odlučili ste kupiti stolove ili podmetače, ali još se niste odlučili za model?! Tada je upravo ono što trebate biti na Internetu. Praktičnost, besprijekornost i svestranost – zajamčena! Komentirajte svoje mišljenje o ovim izvrsnim proizvodima namještaja.

Zanimljiv interijer: Zašto preurediti namještaj u stanu: napravite ugodne i jednostavne promjene u svom životu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: