Zašto preurediti namještaj u stanu: napravite ugodne i jednostavne promjene u svom životu

Kauč za preuređivanje u sobi

U časopisu Lifehacker pojavio se članak sa zanimljivim obrazloženjem prednosti preuređenja namještaja.Njegov sadržaj samo potvrđuje da je svako dizajnersko rješenje u srednjoročnom razdoblju zastarjelo iz više razloga. prije svega ,da Obitelj Stari i da se njezine potrebe mijenjaju htjeli mi to ili ne.

U nastavku donosimo izvatke iz ovog članka .Usput, članak još jednom uvjerava da se ne treba nadati profesionalcima dizajnera .i sami pokušajte koristiti znanje nakupljeno na ovom području.

Vjerojatno se svaka osoba barem jednom u životu našla u stanju stagnacije, kada se ništa ne događa i ne mijenja. Svakodnevna rutina i nedostatak novih iskustava ubijaju kreativnost i sposobnost uživanja u životu.

Shema za preuređivanje namještaja

Program za preuređivanje namještaja

Pogledajte sličan dizajn: Jonga Choi: zbirka eksperimentalnog namještaja predstavljena u dvije dimenzije

1. Preuređivanje namještaja pomaže napraviti barem neku raznolikost, vidjeti svoj stan iz drugog kuta. To može biti poticaj za druge životne promjene, uostalom, ključno je započeti.

Prekrasan raspored za preuređivanje namještaja

2. Ako ste navikli stalno obilaziti stolice i izmicati se dok prolazite kroz vrata, to ne znači da vam je stvarno ugodno. U svakom stanu prije ili kasnije pojavljuje se NOVI namještaj i uređaji, a vrlo često se ne nalazi najbolje mjesto, jednostavno zato što nema vremena i energije za traženje.

U isto vrijeme, neki namještaj više nije potreban, ali se ne žuri baciti, jer lijenost. U procesu preuređenja možete bolje organizirati prostor i rasporediti sav namještaj tako da se površina vizualno poveća za 1,5-2 puta.

Jedinstveno za preuređivanje namještaja

3. Preuređivanje vam pomaže da svoj stan bacite svježim očima i odlučite što je stvarno potrebno i što je vrijeme da se riješite

Kao što kaže autor članka Oia Zorina, glavna stvar je sastaviti i razmisliti o novom rasporedu koji bi uzimao u obzir dimenzije, u. h. svi izbočeni dijelovi i pravokutnost zidova.

Prekrasan za preuređivanje namještaja

Zanimljiv interijer: Ogledala iz oceana

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: